Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÇelebiGündemKeskinKırıkkaleManşet

Vali Kolat, veda ziyaretlerine devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, Keskin ve Çelebi İlçelerini ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu hem de veda etti.

 

Ziyarette, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’ da bulundu. İlçe ziyaretlerinden önce Vali Ali Kolat, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü de ziyaret etti. Vali Kolat burada personele hitaben yaptığı konuşmada; “Kırıkkale de bulunduğum süreç içerisinde hep beraber güzel hizmetlerimiz oldu. Tarım ve hayvancılık alanında ciddi hizmetler yaptık. Ben de elimden geldiğince desteklerimizi esirgemedik. Yaptığınız programların birçoğunda bulunmaya çalıştım. Bu süreçte yaptığım işlerden gerçekten de çok zevk aldım. Arazide olmak, toprakla uğraşmak insanı rahatlatıyor. Nohut topladık, patates ektik. Patates ekimini burada da başlattık.  Vatandaşlarımızın çoğu şehirlere yerleşti ama yine de köylülüğümüzü bırakmadık. Bu topraklara ne kadar çok emek verirsek o kadar iyi sonuç alıyoruz. Hayvancılık açısından da ülkemiz iyi bir konumda. Bu anlamda ciddi gelişmeler gösteriyoruz”

 

ÖNEMLİ İŞLETMELERİMİZ VAR

“Artık çok önemli işletmelerimiz var. Bizler de elimizden geldiğince bir şeyler yaptık. İnşallah bundan sonra da daha ileriye götürerek devam ettireceksiniz. Bu süreç zarfında kızdık, bağırdık, çağırdık, sevdik, okşadık. İnsan hali bazı kırgınlıklar da olabilir. Hak etmeyen bir kişiye kızmayı da ben haksızlık kabul ederim. Memurun başarısı varsa da onu ödüllendirmesini de bildik. İdarecinin iki önemli vasfı vardır. Birincisi adil olmak ikincisi ise dürüst olmaktır. Biz mümkün mertebe bunu uygulamaya çalıştık. Bu vesileyle hakkınızı helal edin. Bir Mayıs’ta inşallah emekli olacağım. 41 yıl çalıştım Allah’a şükür huzur içerisinde ayrılıyorum. Bu huzuru da sizin gibi değerli arkadaşlarıma, kardeşlerime borçluyum. İyi duygularla ayrılıyorum. Bu vesileyle ben hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 

SOHBET ETTİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ziyaretinden sonra Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Keskin ilçesini ziyaret ettiler. Keskin ilçesine gelişinde Vali Ali Kolat’ı, İlçe Kaymakam Vekili Ayhan Abatay, Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve diğer yetkililer karşıladı. Keskin Kaymakamlığı ve Keskin Belediyesini ziyaret eden Vali Kolat, İlçede yapılan çalışmalar ve yürütülen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Keskin Belediyesi ziyaretinin ardından Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, sırasıyla Keskin Adliyesi, Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, buradaki personelle bir süre sohbet etti. Keskin İlçe ziyaretinden sonra, Vali Ali Kolat ve beraberindekiler Çelebi İlçesini ziyaret ettiler. Çelebi ilçesine gelişinde, Vali Ali Kolat’ı, İlçe Kaymakamı Ayhan Abatay, Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ve diğer yetkililer karşıladı. Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte önce Çelebi Kaymakamlığını ziyaret ettiler. Ziyarette, Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay’dan ilçe hakkında bilgiler alan Vali Kolat, çalışmalarında başarılar diledi.

 

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Vali Ali Kolat, ve beraberindekiler sırasıyla,  Çelebi Belediye Başkanlığı, Çelebi İlçe Jandarma Karakolu, Çelebi İlçe Emniyet Amirliği ve son olarak Hacılar İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, buradaki personelle helalleşerek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Vali Kolat; “Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum, nasip olursa Mayıs ayında emekli olacağım ve görevimden ayrılacağım. Görev yaptığım sürede sizlerle birlikte güzel hizmetlerimiz ve çalışmalarımız oldu. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Meslek Hayatınızda başarılar diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x