Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vali Kolat’a veda yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği, 1 Mayısta emekli olacak Vali Ali Kolat için veda yemeği düzenledi. Kolat, yaptığı konuşmada, “Kırıkkale’de çok sayıda dostumu arkada bırakacağım. Ancak, Ankara çok yakın. Her zaman sizlere kapım açık

 

Kentte bir düğün salonunda düzenlenen veda yemeğine eşi İlksen Kolat ile birlikte katılan Vali Kolat, masaları gezerek konuklarla vedalaştı. Burada valilik adına konuşan Vali Yardımcısı Rıfat Ata, 3 yıldır görev yapan Kolat’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Kolat ise, 41 yıldır devletin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2013 yılında Kırıkkale’ye vali olarak geldiğini söyledi. Kırıkkale’de görev yaptığı sürece çok mutlu olduğunu vurgulayan Kolat, şunları kaydetti: “Kırıkkale’de çok sayıda dostumu arkada bırakacağım. Ancak, Ankara çok yakın. Her zaman sizlere kapım açık. Bu şehir ve dostlarım nedeniyle giderken gözüm arkada kalacak. Kırıkkale ve Kırıkkale halkının yeri bende her zaman ayrı olarak kalacak. Emekli olsam da Kırıkkale’ye sık sık geleceğim. Bu şehirde çok güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu. Bu dostlarımızı emekli olduktan sonra da ziyaret etmeye geleceğiz. Kırıkkale, ayakları yere basan bir şehir. Her geçen gün daha da iyi noktalara gelmekte. Bunda bizim de emeğimizin geçmiş olması bizleri çok mutlu ediyor. Hepiniz Allah’a emanet olun.” Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Ata, Vali Kolat’a hediye takdim etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x