Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

Vali Kolat’tan veda ziyaretleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1 Mayıs 2016 tarihi itibariyle yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrılacak olan Vali Ali Kolat, Bahşılı ve Karakeçili ilçelerine veda ziyaretlerinde bulundu.

 

OSMANLI TUĞRASI HEDİYE ETTİ

Kolat, ilk olarak beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat’ı ziyaret etti. Polat, ziyarette Vali Kolat’a Osmanlı Tuğrası çerçevesi hediye etti. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Kolat, son olarak Bahşılı Belediyesine uğradı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kolat, burada yaptığı konuşmada, çalışmalarından dolayı herkese teşekkür ederek, mayıs ayında emeklilik nedeniyle görevinden ayrılacağını söyledi. Görev yaptığım süre zarfında herkesle güzel hizmet ve çalışmalar yaptıklarını belirten Kolat, helallik istedi. Daha sonra Vali Kolat ve beraberindekiler, Karakeçili ilçesinde de kaymakamlık, belediye başkanlığı, emniyet amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 

VATANINA BAĞLI MİLLETİZ

Kaymakam Onur Özaydın, ziyarette Kolat’a ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.Kolat, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kayı boyundan gelen Karakeçili’nin örf ve adetlerini yaşatan, vatan ve milletine bağlı bir yerleşim yeri olduğunu dile getirdi.

 

HAYVANCILIĞA ÖNEM VERİLMELİ

Yol ağlarının Karakeçili’nin gelişmesine büyük katkısı olacağını belirten Kolat, tarım ve hayvancılığa gerekli önemin verilerek geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Vali Kolat ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Müftüsü Bekir Gerek, ilçede bazı açılışlara ve Karakeçili Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına da katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x