Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

VALİ SULU MAĞARAYA HAYRAN KALDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’ı Keskin’de incelemelerde bulunmuştu. Keskin Gezisinde Sulu Mağarayı da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, mağaraya hayran kaldığını ifade etti.
Vali Haktankaçmaz İlçeye gelişinde Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan ve Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım tarafından karşıladı. ilk olarak, Keskin Halk Kütüphanesi ve Ressam Rahmi Pehlivanlı Konağını gezerek Vali Haktankaçmaz buradaki yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra, Keskin Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Keskin Kaymakamı tarafından ilçe genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Ardından Keskin Belediye Başkanlığına geçen Vali Haktankaçmaz’a, Keskin’in tarihi, kültürü ve sosyal durumu hakkında bilgi verildi ve İlçeye yapmış olduğu ziyaretin anısına plaket takdim edildi. Son olarak sırasıyla, Keskin Sulu Mağara, İlçe Halk Eğitim Merkezi ile Karıştıran Mevkiinde bulunan mesire alanını gezen Vali Haktankaçmaz buralardaki incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.
Vali Haktankaçmaz Sulu Mağara ile yakından ilgilendi ve buranın durumu hakkında da detaylı bilgi alarak Sulu Mağara’nın mutlaka turizm alanında kullanılması gerektiğini söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x