Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vali Vekili Ünlüer, göreve başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Vali Vekili olarak görevlendirilen Mükerrem Ünlüer, görevine başladı. Vali Vekili Ünlüer, valilik girişinde kendisini karşılayan vali yardımcıları ve il müdürleriyle tek tek tokalaştı.

 

Görevine başlayan Vali Vekili Mükerrem Ünlüer’e karşılama yapıldı. Eski Vali Ali Kolat’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ünlüer, kendisinin başlatmış olduğu projeleri devam ettireceklerini söyledi. Ülkenin şu anda güvenlikle ilgili sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirten Ünlüer, “Birinci önceliğimizin güvenlik olması gerektiğini düşünüyorum. Bakanlıkta da 7,5 yıl müsteşarlık yaptığım için güvenlik konusunu fazlaca öne aldım. İlimizin geçiş noktasında olmasını hesaba katarak kontrollere daha fazla önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum”

 

KAPIMIZ AÇIK

“Deneyimli bir kadromuz var ve kamu yatırımlarında da bir sorun olacağını düşünmüyorum” diyen Ünlüer, “Onları da elimizden geldiği kadar hızlandıracağız. Bu makamlar milletin makamlarıdır. Biz emanetçiyiz ve emanete de sahip çıkacağız. Millete kapımız her zaman açıktır. Vatandaş odaklı bir yönetim anlayışımız olacaktır. Önemli olan sadece vatandaşa hizmeti sunmak değil, aynı zamanda etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunmaktır.” dedi. Evli ve 2 çocuk babası olan Ünlüer, daha önce değişik ilçelerde kaymakamlık yaptıktan sonra son olarak İçişleri Bakanlığında Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulundu. AA

Vali Vekili Ünlüer, göreve başladı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Vali Vekili olarak görevlendirilen Mükerrem Ünlüer, görevine başladı. ( Fatih Gökmen – Anadolu Ajansı )
Vali Vekili Ünlüer, göreve başladı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Vali Vekili olarak görevlendirilen Mükerrem Ünlüer, görevine başladı. ( Fatih Gökmen – Anadolu Ajansı )

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x