Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Vali’den bayramlaşma ziyaretleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Ramazan bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk bayramlaşmayı Mehmetçikle yapan Vali Haktankaçmaz, Mehmetçik ile bir süre sohbet etti.

 

MEHMETÇİK İLE BAYRAMLAŞTI

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, burada vatani görevini yapan er ve erbaşlarla bayramlaşarak onlarla bir süre sohbet etti. Askerler ile bayramlaştıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğüne gelen Vali Haktankaçmaz, İl Emniyet Müdürlüğü ile Cumhuriyet Polis Merkezinde görevli polis memurlarının bayramını kutladı. Cumhuriyet Polis Merkezini ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz,“Ramazan ayından sonra, bayramında huzurlu geçmesi memnuniyet verici. Biz de il protokolü olarak görev başında olan arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bizim güvenliğimizi sağlayan, bayramı huzur içerisinde yapmamızı temin eden jandarmamızı, polisimizi ve bu kapsamda görevli olan arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle, görev yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. İnşallah daha nice bayramlara sağlıklı, huzurlu bir şekilde hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum. “dedi.

 

ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI

Bayram ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, itfaiyecilerin bayramını kutlayarak işlerinde kolaylıklar diledi. İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu ile Engelsiz, Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz yurtta kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Engelsiz Yaşam Merkezi sakinleriyle de bayramlaşan Vali Haktankaçmaz onlarla da bir süre sohbet etti.

 

ŞEHİT EVİNE ZİYARET

Son olarak Şehit Piyade Çavuş Ümit Çelik’in Yuva Mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, aile ile bayramlaştıktan sonra şehidimizin ailesine Türk Bayrağı takdim etti. Ziyaretlerde, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu’da hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x