Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VALİDEN DEMOKRASİ GAZİSİNE ZİYARET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz gecesi yaralanan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu’nu hastanede ziyaret etti.
VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz 15 Temmuz´da FETÖ Terör Örgütü´nün gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı verilen mücadele sırasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´nu ziyaret etti.
HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz 15 Temmuz´da darbe girişimi sırasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´nu tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Hastanesinhde ziyaret etti. Ziyarete Haktankaçmaz´ın yanı sıra, İl Jandarma komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Boyabatlı da bulundu. Boyabatlı genel sekreterlik ve hastaneler hakkında bilgi verdi.
DÜŞMANCA YAKLAŞANLAR CEZALARINI ALACAKLAR
Vali Haktankaçmaz, Demokrasi Gazisi Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´na geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, canını hiçe sayarak vatan uğruna göstermiş olduğu kahramanlık ve cesaretten dolayı kendisine teşekkür etti. Haktankaçmaz böylesi yüreği vatan sevgisiyle dolu insanlarımız olduğu sürece benzer tehlikelerin bertaraf edilmemesi ve millete düşmanca yaklaşanların cezasının verilmemesi için hiçbir neden olmadığını söyledi.
DİĞER HASTLARI DA ZİYARET ETTİ
Daha sonra, Türkmenoğlu´nun sağlık durumu hakkında Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça´dan bilgi alan Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Haktankaçmaz genel sekreter ve hastane yetkililerine teşekkür etti.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x