Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Varım” dedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve eski TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan siyasete geri dönüyor. Akdoğan’ın önümüzdeki günlerde aday adaylığı  başvurusu yapacağı öğrenildi.
ADI SIK SIK ANILMIŞTI
28 Mart 1994 yılında çıktığı Belediye Başkanlığı makamına 18 Ocak 1999 yılında veda eden Cemalettin Akdoğan, 2005 yılında ise Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Bu görevi iki dönem yapan ve 2013 yılında Ekrem Gök devretmişti. Akdoğan, TSO başkanlığı sürecine denk gelen seçimlerde sık sık anılmış ve aday olması yönünde de siyasi çevresi tarafından ikna edilmeye çalışılmıştı.
BAŞVURU YAPACAK
Akdoğan’ın 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde, “Varım” dediği ve önümüzdeki günlerde başvuru yapacağı öğrenildi. Akdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olması bekleniyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. Kiirkkaleye simdiden hayirli ugurlu olsun adi yolsuzluk ve saibeye karismamis bir politikaci ayrica elinden geldigi kadarda Kirikkaleye hizmet yapmistir

Başa dön tuşu