Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Varlı, grup çalışmalarına hız verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ekim ayında yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanlık seçiminde 13 grup meslek dalından da aday olan mevcut başkan Ahmet Varlı, çalışmalarına hız verdi.  Geçtiğimiz günlerde adaylıktan çekilen Ömer Akçelik ve yönetimiyle toplanan Varlı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

2 BİN YÜZ ÜYEMİZ BULUNUYOR

Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanlık seçimine yeniden aday olan mevcut başkan Ahmet Varlı, kendisi adına adaylıktan çekilen Ömer Akçelik ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Birlik ve beraberliğin sağlandığı toplantıda Varlı, “Çıktığımız bu yolda niyetimiz hayır. İnşallah bu hayırlı yolda 2 bin 100 üyemize daha başarılı hizmetler sağlamanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

BİZİM AMACIMIZ TEK LİSTE İDİ

Amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunu ve bu konuda tek liste olarak seçime gitmek istediklerini belirten Varlı, 13 meslek grubunda da adaylarının bulunacağına dikkat çeken Başkan Varlı, bir yandan kendi döneminde yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Varlı “Bizim amacımız sıkıntılı bir süreçten geçen Kırıkkale ekonomisine katkı sunmak adına Ekim ayı içerisinde yapacağımız seçimlerin tek liste halinde yapılmasıydı. Bu yönde ismi geçen tüm arkadaşlarımızla bir araya geldik. İnşallah hepimiz için hayırlı bir seçim olur” dedi.

Haber Merkezi

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x