Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VATAN HAİNLERİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fetullahçı terör örgütüne mensup bir grup hainin, darbe teşebbüsünde bulunması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara ‘Meydanlara İnin’ çağrısıyla geri püskürtülen girişim sonrası binlerce millet, meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.
161 ŞEHİT, 1440 YARALI
161 güvenlik güçleri ile sivil vatandaşlarımızın şehit olduğu, 1440 kişinin de yaralandığı darbe teşebbüsü milletin birlik ve beraberliğiyle olumsuz şekilde sonuçlandı. Türkiye’nin dört bir yanında gencinden yaşlısına ellerine Türk bayrakları alan vatan sevdalıları, sokaklara dökülerek darbeyi geri püskürtmeyi başardı.
 
MİLLET, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI
Birçok sayıda general, hâkim, savcı ve bazı yetkililerin tutuklandığı olumsuz girişim kapsamında binlerce Kırıkkaleliyi yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.  Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ve beraberindekiler hakkında sert konuşan Demir, “Kendi milletine vur emrini verenler vatan hainidir” dedi.
 
ADIMLAR EN ETKİN VE HIZLI BİR ŞEKİLDE ATILACAK
O Hal ilanının Mecliste’de onaylanmasından sonra açıklama yapan Demir, “Olağanüstü Hal ilanının amacı ülkemizde demokrasiye, hukuk devletine, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine yönelik bu tehdidi ortadan kaldırmak için gereken adımları en etkin ve hızlı bir şekilde atabilmektir.” İfadelerini kullandı.
DEMOKRASİ NÖBETLERİNE DEVAM EDİYORUZ
Cumhuriyet Meydanın da vatandaşlarla birlikte Demokrasi nöbetlerine devam eden Mehmet Demir, vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Kepçe ile vatandaşlara çorba dağıtan Demir, Kırıkkale destan yazmaya devam ediyor Demokrasi nöbetimizin 7. gününde vatan hainlerine karşı tek vücut. Kırıkkalem Milli iradeye sahip çıkıyor bizlerde onların rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x