Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VATAN İÇİN CAN VERENLER DERNEĞİ AŞURE DAĞITTI  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şubesi, her yıl Muharrem ayında yapılan aşure geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Derneğin mutfağında Şehit anneleri tarafından pişirilen aşure, Derneğe gelen protokole ile Şehit ailelerine ve derneğin çevresindeki esnaflarla,  vatandaşlara ikram ettikleri aşureyi evlatlarının ruhlarına hediye eden şehit yakınları, Aşure için kapılarını çalan vatandaşlara teşekkür ettiler.  Yapılan duaların ardından aşure dağıtılarak gelen konuklarla Şehit aileleri sohbet etti.

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şubesi Mümtaz Torun yaptığı açıklamada ” Her yıl süre gelen geleneğimizin devamı için bu yılda 5000 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız şehit aileleri adına çok güzel bir şekilde devam ediyor. Bizler her zaman şehit ailelerinin yanındayız ve gördüğünüz gibi onlar da bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bu birlikteliğimiz inşallah hep böyle devam edecek. Bu kapsamda yine şehit annelerinin hazırladığı ve derneğimizin katkı sağladığı aşure ikramını halkımız ile paylaşıyoruz.

Aşure dağıntımıza gelen başta Şehit ailelerimize ve de protokolümüze çevre esnaflarımıza teşekkür ederiz. Allah kabul etsin.” diye konuştu

Programa katılan vali yardımcısı  Dr. Ayhan Özkan Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Jandarma Komutanı J. Alb. İsa Çakmak, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Zühtü Bozdemir,  TSO  Başkan Yardımcıları ve Müdür Ahmet Şerbetcioğlu,  MHP İl Başkanı  Erdal Baloğlu ve parti üyeleri Gençlik Hizmetler ve Spor il Müdürü Rıfat Ünlü. CHP il yönetimi, Muhtarlar Dermek Başkanı Ağa Pehlivanlı ile çok sayıda il müdürleri ve vatandaşların katılımları oldu.

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şubesi Mümtaz Torun programa gelen tüm program bitiminde konukları program bitiminde çıkış kapısına kadar uğurladı.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x