Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vatana sahip çıkmayanlara hakkımızı helal etmiyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE, ŞEHİT POLİS MEMURU SİVRİ VE TÜM ŞEHİTLER İÇİN MEYDANLARA İNDİ. TERÖRE LANET OKUYARAK SLOGANLAR ATTI

Gazi Mahallesi’nde, terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan’ın cenazesi için toplanan ve dağılmayan gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri için Kırıkkale meydanlara inerek, teröre lanet okudu.

 

SOSYAL MEDYADAN TOPLANDILAR

Türkiye genelinde son günlerde yaşanılan terör olaylarına ilimizde tepkiler gün geçtikçe büyüyor.  İstanbul Gazi Mahallesi’nde bir gruba müdahale sırasında göğsüne üç kurşun isabet ederek şehit düşen polis memuru Muhammet Fatih Sivri için cadde ve sokaklarda protesto gösterileri yapıldı. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden şehidimiz için akşam saatlerinde Kızılkanat İş Merkezi önünde toplanan grup, ellerinde Türk Bayraklarıyla teröre lanet okudu.

 

ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE

Atatürk Bulvarı, Zafer Caddesinde tepkilerini gösterme eylemine çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitinge gelenler ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ’Bu vatana sahip çıkmayanlara hakkımızı helal etmiyoruz’, ’Meclis’te PKK istemiyoruz’, ’Askere uzanan eller kırılsın’, ’Dişe diş kana kan intikam’, ’Kırıkkale uyuma şehidine sahip çık’, ’Kahrolsun PKK’, ’Şehidim hakkını helal et bize’ sloganları atıldı.

 

TAZİYEDE BULUNDULAR

Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşlerini Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdiren gruptakiler, şehitler için saygı duruşunda bulundu, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu. Gösteriye katılan gruptaki bazı vatandaşlar daha sonra şehit Sivri’nin baba ocağına giderek taziye temennisinde bulundular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu