Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vatandaşın eğlence merkezi Kale Garden

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimiz Kalecik yolu güzergâhında faaliyet gösteren Kale Garden Restorant bünyesinde bulundurduğu eğlence merkezi ile de vatandaşın ilgi odağı oldu

 

Kalecik yolu 2. Km yer alan Kale Garden birbirinden güzel eğlence merkezlerine ev sahipliği yapıyor. Geniş bir alana sahip ve tabiatın içinde olması nedeniyle insanların vazgeçilmez eğlence yeri olmaya devam eden Kale Garden, içerisinde birçok oyun alanının, hayvanat bahçesinin, kır bahçesinin ve restoranın bulunduğu tesis görenleri adeta büyülüyor.

 

İLGİ ÇEKİYOR

Faaliyetlerine devam eden tesis Kırıkkale halkı başta olmak üzere, başka şehirlerden gelen insanların gezebileceği ve eğlenebilecek bir tesis olması vatandaşın da ilgisini çekiyor. Özellikle gençlerin ve çocukların burada bulunan atlara binmesi, hayvanlara bakması, Go karta binmesi ve Paintball oynaması onların kendilerine olan özgüvenini ve neşeli dakikalar geçirmesine sebep oluyor.

 

HAFTANIN HER GÜNÜ STRES ATIN

Vatandaş, yapılan bu çok amaçlı tesisin kendileri ve çocukları için büyük bir yere sahip olduğunu söyleyerek. Hafta sonu ve hafta içi fırsat buldukça buraya gelerek streslerini attıklarını ve eğlendiklerini dile getirdi. Engelli çocukların gelişiminde de büyük bir öneme sahip olan bu yer birçok engelli vatandaşımızın tedavisinde iyi olmaları ve eğlenmeleri için tercih edilen bir tesis haline geldi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x