Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşetYaşam

Vatandaşlar Dede Yıldırım’a Teşekkür Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatandaşlar Dede Yıldırım’a Teşekkür Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Keskin Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 101 yıl dönümü kapsamında 400 bayanın katılımıyla, tarihe altın harflerle destanın yazıldığı Çanakkale’ye gezi düzenlendi. Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ın organizesinde gerçekleştirilen etkinlikte Keskinli bayanlar, vatan topraklarını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi de dualarla andılar.

PROGRAM HUZURLU GEÇTİ
Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, “7 adet otobüs ve 1 adet Belediyemizin münibüsüyle 400 bayanımızı Çanakkale’ye göndermenin mutluluğunu yaşadık. Yolculuğumuz herhangi bir sıkıntı olmadan huzurlu bir şekilde geçti. Bayanlarımızı vatanımızın en önemli şehirlerinden olan Çanakkale’yi gezmi fırsatı buldu. Vatan topraklarının nasıl kurtarıldığını yerinde görerek dualarla şehitlerimizi anmış olduk” dedi.

Vatandaşlar Dede Yıldırım’a Teşekkür Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDÜNYADA DÖNÜM NOKTASIDIR
Çanakkale Zaferi için büyük mücadelelerin verildiğine dikkat çeken Yıldırım, “Bu zafer dünya siyasetinde bir dönüm noktası olmuş, tarihin gidişatı üzerinde Türk Milleti, belirleyici bir rol olmuştur.Çanakkale tarihimizin en acı ve kanlı zaferidir.Türk askeri Millet olma bilinciyle bir amaç; tek sonuç ruhuyla savaşmışlardır. Amaç milletimizi hür, vatanımızı geçilmez kılmaktır” dedi.

BENZERİ OLMAYAN DESTAN
Yıldırım“Çanakkale Savaşı, ordumuzu zaferle taçlandıran Mustafa Kemal gerçeğini ortaya çıkarmış, milletimiz 250 bin evladını bu savaşta şehit vermiştir. Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir ulusun kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, aziz şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmıştır.”

Vatandaşlar Dede Yıldırım’a Teşekkür Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBARIŞ DOLU BİR DÜNYA
“İnsanların hiçbir ayrım gözetmeden ve gelecek kaygısı duymadan; huzur, sevgi ve kardeşlik içinde bir arada yaşayacakları, barış dolu bir dünyanın temelleri atılmalıdır. Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünde, büyük önder Atatürk’ü,Çanakkale şehitlerimizi ve bugüne dek vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, Şehitler Günü münasebetiyle, bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor ruhlarınız şad olsun diyorum” dedi. Konuşmanın ardından etkinlik sona erdi.

Vatandaşlar Dede Yıldırım’a Teşekkür Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBAŞKAN DEDE YILDIRIM’A TEŞEKKÜR
Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte bayanlar, kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Dede Yıldırım’a teşekkür ettiler. Her alanda yapmış olduğu çalışmalar vatandaşların ve Keskin halkının takdirini topluyor. Bayanlar, kültürel alanda da kendilerini yalnız bırakbayan Yıldırım’ın olumlu yönde büyük çalışmalar imza attıklarını da söz ederek teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x