Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VATANIMIZI FELAKETTEN KURTARDILAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Genel Meclisi üyeleri, Meclis Başkanı Murat Çaykara’nın başkanlığında Ağustos ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 9 maddesinin görüşüldüğü toplantıda 15 Temmuz gecesi hakkında bir konuşma yapan Başkan Çaykara, “İnsanlarımız meydanlara dökülerek, vatanımızı felaketten kurtarmıştır” dedi.
Köylerin hizmet alması amacıyla çalışma gerçekleştiren İl Genel Meclisi, 2016 yılı, üçüncü dönem sekizinci toplantısını gerçekleştirdi. 9 maddenin görüşüldüğü toplantıda Başkan Murat Çaykara ve siyasi parti temsilcilerinin 15 Temmuz darbe kalkışması yönündeki açıklamaları dikkat çekti.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir-komutası dışında hareket ederek, kendi milletine namlu doğrultanların vatan haini olduğunu söyleyen Çaykara, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, milyonlarca insanımıza meydanlara inin çağrısıyla bu teşebbüs olumsuz şekilde sonuçlandırılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf olacaktır” şeklinde konuştu.
“Vatanımızı Felaketten Kurtardık”
Murat Çaykara, “Büyük Türk Milleti tarihten gelen onurlu duruşunu bir kez daha gösterecek, sokaklarda kenetlenerek ve tüm değerlerine sahip çıkarak terör örgütü destekli bu darbe girişimine en büyük tokadı atmıştır. Cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, milli iradeye, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış olan darbe girişimini, şiddetle kınıyoruz. Bu haince girişimi önleyen güvenlik güçlerimize, kendisini cesaretle kalkan yapan kahraman vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x