Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Vay uyanıklar vay!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde hastanelerde yaşanan olay adeta pes dedirtti. İddialara göre hastaneden çıkış yapan hastalar, eczanelere ilaç almaya gittiğinde ilaçlarını alamıyor. Nedeni ise; hastaneler döner sermayeden fazla para alabilmek için, taburcu olan hastanın çıkışını aynı gün yapmıyor.

 

DEVLETTEN FAZLA PARA ALMAK

Haber71 Gazetesi olarak Kırıkkale genelinde yaşanan sorunları bir bir gündeme getirmeye devam ediyoruz. Edinilen bilgilere göre, hastanede yatan hasta taburcu olduktan sonra ilaç yazıldığı zaman eczaneden ilaç alamıyor. Hastane tarafından hasta çıkışı yapılmadığından eczaneye giden hasta ilaçlarını alamayınca tekrar hastaneye gitmek zorunda kalıyor. İddialara göre, hastanenin bir gün daha hastayı geç çıkarttı göstermesi devletten ve döner sermayeden daha fazla para almak olduğunu belirten hastalar “Çıkış gösterilmediği için ilaçlarımızı eczaneden almak istediğimizde sorunlarla karşılaşıyoruz. Bazı eczaneler hastaneyi arayarak çıkış yapılmasını söylüyor. Bazı eczaneler ise çıkışını yaptır o şekilde gel diyor” ifadelerine yer verdiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x