Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

VEKİLLER KIRIKKALE’Yİ MASAYA YATIRDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir basın toplantısı düzenledi.
AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. FETÖ’den Kırıkkale’ye yapılacak yatırımlara kadar her şeyin masaya yatırıldığı toplantıya katılım yüksek oldu. Milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, il genel meclis başkanı ve il başkanının yanı sıra basın mensupları da toplantıya büyük ilgi gösterdi.
RAMAZAN CAN: “15 TEMMUZ UNUTULMAYACAK”
VEKİLLER KIRIKKALE’Yİ MASAYA YATIRDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan, Yenişehir Mahallesinde bir kafede düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili Can, Türkiye’nin çok zorlu süreçten geçtiğini söyledi.
El birliğiyle bu süreçten ülkenin çok güçlü bir şekilde çıkacağının altını çizen Can, “15 Temmuz gecesi hiç unutulmayacak. Bu ülkenin vergileriyle alınan uçaklar, tanklar, toplar ve tüfekler bu ülkenin vatandaşlarının üzerine çevrildi. Bu Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) Allah belasını versin. Herkes şunu bilsin ki kimin suçu varsa en ağır şekilde bunun cezasını çekecek. 15 Temmuz sonrasında bütün vatandaşlarımız meydanlarda nöbetler tuttu. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizler sizler için varız.” diye konuştu.
Can ayrıca “Merhum Demirel, vefat etmeden önce Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettiğinde, “Biz siyasi arenada bazen karşı karşıya geldik. Ancak Türkiye’yi idare etmek kolay, yönetmek zordur. Siz Türkiye’yi yönetmeye talip oldunuz. ” demiş. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Ak Parti Türkiye’yi yönetmeye talip oldu. Bunun karşılığında her türlü engellemelerin olacağını biliyoruz. Bakın 100 yılda başımıza gelebilecek olaylar 1 yılda başımıza geldi. Bizler 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların bizlere gösterdiği destekleri unutmadık. Onlar için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yuva mahallesinde TOKİye arazi tahsis ettik ve devrini gerçekleştirdik. 3.000 konut yapılacak ve 10.000 ikamet sağlanacak. Bu mahallemizde de hareketlilik sağlanacak. Şehir merkezinden geçen tren yolu etap etap çalışılarak yer altına alınacak. Ayrıca Kırıkkale’de 8 tane kavşak için ihaleler tamamlandı. Onlarda sırası ile yapılacak. Kırıkkale Ankara karayolunun eksik olduğunu ve trafik sorunu yaşandığını biliyoruz. Bunun içinde ilk olarak Ankara Kırıkkale arası yolun tamamı 3 şeride çıkartılacak. Türkiye genelinde sulanabilir arazi %5, biz bunu %20 seviyesine çıkartmak istiyoruz. Ancak çiftçilerimiz bu konuda yeterince istekli değiller ve rağbet etmiyorlar. İl Başkanımız teşkilatlarla ilgili çalışmalara devam ediyor.” İfadelerini kullandı.
DEMİR: “KİMSE DON KİŞOTLUK YAPMASIN”

VEKİLLER KIRIKKALE’Yİ MASAYA YATIRDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Mehmet Demir, Basın Açıklamasında, FETÖ teröristlerine İdamın az olacağını söyledi.
Demir ise 15 Temmuz sürecinde Türk milletinin gurur verici şekilde vatanına sahip çıktığını söyledi.
15 Temmuz sonrasında bütün kurumlarda FETÖ temizliğinin yapıldığını vurgulayan Demir, “Türkiye’miz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Allah’ın izniyle bu süreci atlatacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. TBMM tatile girdi. Artık daha çok efor sarf edeceğiz. Kırıkkale’mizin bütün sorunlarına el atacağız. En kısa zamanda sorunların çözümü noktasında sonuçlar alacağız.” dedi.
Demir, 1 Kasım seçimlerinde 3. Sıra adayı olduğunu ve herkesten oy istediğini söyledi. “Oyları 81 binden 105 bine çıkarttık. Tabi oyları artırırken oy istediğimiz bazı vatandaşlar, 17/25 sonrasında FETÖden ayrılmadığını ve bizleri düşman olarak gördüklerini, bizleri yıkacaklarını, bizlere oy atmayacaklarını söylediler. Ancak bazı vatandaşlar da 17/25 sonrası FETÖ’nün ne halt olduğunu gördüğünü, sonuna kadar Ak Partinin, Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin yanında olduklarını söylediler. Onlarla geçmişte bağlantısı olmuş ancak 17/25 sonrası partimize maddi destek olan, seçim çalışmalarımıza katılan, bizlerle birlikte mücadele eden, oy toplayan, Kırıkkale’de 3-0 yapmamız için gece gündüz çalışan arkadaşlar var. Şimdi bunlara sende FETÖcüydün dersek haksızlık etmiş oluruz. Kırıkkale küçük bir şehir, herkes kimin ne olduğunu biliyor. Şimdi siyasi çıkarları olanlar, kendilerine rakip gördükleri isimleri yazıyorlar. Yok o fetöcü yok bu fetöcü, kimse don kişotluk yapmasın. Kırıkkale’de kim fetöcü kim değil, herkes herkesi biliyor. İç Siyasetten dolayı kimse kimseye tuzak kurmasın. Onun haricinde kim ki 17/25’e rağmen bu örgütten uzaklaşmamış ise bu kurşun sıkanlardan bir farkı yoktur. Kim o tarihten sonra, finans sağladı ise en az kurşun sıkanlar kadar suçludur. Onlar içinde idam bile hafif bir cezadır. Liğme liğme doğranmaları gerekir. Emniyette bunları biliyor ve gerekli işlemleri yapıyor.” İfadeleri ile bilgi kirliliğine sebep olan dedikodulara tepki gösterdi.
ÖZTÜRK: “KIRIKKALE TARIM VE EMEKLİ ŞEHRİ”
VEKİLLER KIRIKKALE’Yİ MASAYA YATIRDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Milletvekili Öztürk, konuşma yaptı.
Öztürk de Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümüne ilişkin 3 vekil olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti.
TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:
” Kırıkkale’miz tarım ve emekli şehri. Çok az da olsa göç veriyoruz. Bu göç sorununu çözmek üzere çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Köylerimizin yol sorunları var bunları gerekli yerlere bildirdik. Çözüm noktasında gerekli adımları atacağız. Sulu tarım konusunda çalışmalarımızı artıracağız. Karayolları ile gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Kavşaklarımızı en kısa sürede tamamlayarak açılışını yapacağız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. FETÖ bir taraftan, PKK bir taraftan saldırıyor. Bunların hepsinin kökünü kazıyacağız. Çok güzel günler bizleri bekliyor.”
ARINÇ YARGILANMADAN İNANDIRICILIK OLMAZ
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin, “16 Temmuz’da birisi çıktı ve bana ahmak diyebilirsiniz dedi. Bu kişi daha önce yapılan yargılamalara tepki gösteren ve cübbemi sırtıma giyip adliyeye gidesim geliyor diyen kişi. Sonra Manisa Cumhuriyet Başsavcısı, o iş öyle değil, ben ahmakmışım diye bir şey yok. O kişi cübbesini giyecek ve Mahkeme huzurunda yargılanacak dedi. Bu kişi Eski Meclis Başkanı, Eski Başbakan Yardımcısı, Eski Hükümet Sözcüsü olan Bülent Arınç isimli kişi Manisa Cumhuriyet Başsavcısı ile dalga geçerek ve tehdit ederek hiçbir görevi yokken biz onun kim olduğunu biliyoruz, gereğini yaparız gibi ifadeler kullandı. Şimdi geçen günlerde Kırıkkale’de bir takım kişiler gözaltına alındı 11 gün gözaltında kaldıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Bizler Cumhuriyet Meydanında 10.000 kişi, 15.000 kişi toplandık. Bu adliyeye sevk edilenlerin yakınları da hemen hemen 1.000 kişi Adliyenin önünde toplandı. Meydanda bizle birlikte nöbet tutan 10.000 kişi ile bu 1.000 kişiyi karşı karşıya koysanız, 1.000 kişi bizi döverdi. Çünkü adamlar o kadar inanmış ki, böyle bir zamanda bile tutuklananları alkışlayacak, adliye önünden geçen araçlara ser bir şekilde bakacak, hatta kalabalığı merak edip soranlara tepki gösterecek, her şeyi geçelim Devletin Haber Ajansı muhabirlerine saldıracak kadar gözü kara duruma gelmişler. Ve diyorlar ki Arınç’ta fetöcü o tutuklanmıyor, bizimkiler mi tutuklanıyor? Senin fetöcün iyi benim fetöcüm kötü öyle mi diyorlar. Bakın Arınç gibi tepede yer alan fetöcüleri tutuklamadan inandırıcılık olmaz. Onları tutuklamazsak gün gelir, devran döner bu 1.000 kişi, 10.000 kişi olur, biz adliyenin önünde bekleyen 1.000 yada koluna kelepçe takılan kişiler oluruz. Ciddi bir mücadele için operasyonların Arınç gibi isimlere de yapılmasını istiyoruz ve bu operasyonların yapılıp yapılmayacağını merak ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin’in sorusuna Abdullah Öztürk “Bu FETÖ ile 17/25 sonrası kim bağını koparmadı ise suçludur ve yargılanacaktır. Bunun adı Bülent Arınç olmuş, Abdullah Öztürk olmuş hiç fark etmez. Herkes ettiğini bulacak, yaptıklarının hesabını ödeyecektir. Tabi adli bir konu ve bizim dışımızda gelişen bir süreç, Yargı gerekli herkesi toplayacak, suçluları cezalandıracak, suçsuzları bırakacaktır” ifadeleri ile cevap verdi.
AKÇAY: “YUNUS EROL’UN İSTİFASI ÖZEL SEBEPLER”
Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, “Eski İl Genel Meclisi Tülay İğde’yi ihraç istemi ile Disipline sevk ettik. Ancak Tülay İğde, ben zaten şehir dışına taşınacaktım, Kayseri’ye yerleşecektim deyip istifasını verdi. Kadın Kolları Eski Başkanı Nurgül Doğmuş ise sosyal medya hesabından Sayın Vekilimize iftira atılan yazıları sehven beğenmiş, farkına varınca kaldırmıştı. Bunun üzerine Genel Merkezimiz istifasını istedi ve Nurgül Hanım istifa etti. Eski İl Başkan Yardımcısı Avukat Yunus Erol’un ise fetö ile hiçbir bağı ve alakası yoktur. Kendisi özel sebeplerden dolayı istifa etmiştir. İstifa sebebini açıklamayayım ancak özel sebepler olduğunuzu bilmenizi isterim. Fetö terör örgütü ile Yunus Beyin herhangi bağı yoktur. İstifa ile de bağlantı kurulmaması gerekir. Yahşihan İlçe Başkanımız Aydın Demirdirek, görevinin başında. Onun haricinde ihraç yada istifa bulunmamaktadır. 2 Belediye Meclis üyemiz gözaltına alındılar, biri bilgisine başvurulmak üzere alındı ve serbest bırakıldı. Diğer arkadaşımız ise ifade verdikten sonra denetimli serbestlik şartıyla salıverildi. Mahkeme süreci devam ediyor.” İfadelerini kullandı.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x