Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

VEKİLLER, MİLLETİMİZE MİNNETTARIZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünkü yapılan basın toplantısına Milletvekilleri Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk’te katıldı. Darbe girişimi hakkında açıklama yapan Milletvekilleri Milletimize Minnettarız dediler.
DEMİR; OHAL SÜRECİN HIZLANMASINI SAĞLAYACAK
VEKİLLER, MİLLETİMİZE MİNNETTARIZ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İlk olarak söz alan Mehmet Demir darbe girişimini haberini Ankara’da bulunan akrabasından aldığını belirterek, “Haberi alır almaz, abdestimizi alıp, ailemizle helalleştikten sonra, silahımı belime takarak, İl Başkanlığına hareket ettim. İl Başkanlığımızda teşkilatımızla buluştuktan sonra Meydanlara inme kararı aldık. Sosyal medya hesaplarımızdan da bu çağrımızı vatandaşlarımıza ilettik. Daha sonra Cumhurbaşkanımız da bu çağrıyı yapınca Meydanlarımızın hınca hınç dolduğuna tanık olduk. Bu hain Şer odaklarını temizlemek için daha önceden girişimlere başlamıştık. Darbe olayı işi biraz daha hızlandırdı. Bakanlar Kurulunun OHAL önerisini mecliste oyladık ve OHAL ilan edildi. Öncelikle bilmenizi isterim ki bu OHAL bir sıkıyönetim değildir. Vatandaşlarımıza karşı en ufak bir girişim yok. Onun haricinde bu paralel şer odakların da bulunan darbede payı olan bütün herkes bir bir temizlenecek. OHAL bu sürecin hızlanmasını sağlayan bir durum. Darbe gecesi sokaklara inerek, tankların önüne kendilerini siper eden tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Onlar sayesinde bu girişim geri püskürtülmüş ve başarılı olmaları engellenmiştir. Tabi ki her şerde bir hayır vardır. Bizler daha önce bunlara karşı girişimlerde bulunurken bazı vatandaşlar ya bunlar silahlı örgüt değiller gibi söylemlerde bulunuyorlardı. Tabi 15 Temmuz gecesi herkes gördü ki bunlar Devletin bütünlüğünü bozmakla görevli Silahlı Terör Örgütüdür. Bundan sonra OHAL süreci ile birlikte bu terör örgütünün bütün mensupları devlet kurumlarından bir bir uzaklaştırılarak cezaevlerine tıkılacak. Olağanüstü Hal ilanının amacı ülkemizde demokrasiye, hukuk devletine, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine yönelik bu tehdidi ortadan kaldırmak için gereken adımları en etkin ve hızlı bir şekilde atılacaktır.
ÖZTÜRK; VATANDAŞIN DURUMU UNUTULACAK GİBİ DEĞİL
VEKİLLER, MİLLETİMİZE MİNNETTARIZ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ak Parti Milletvekili Abdullah Öztürk’te darbe haberini Keskin’de aldığını belirterek, “Keskin’de bulunan iş yerimizde ilk haberi aldık. Dışarıya çıktığımızda 100 vatandaşımızın oraya geldiğini gördük. Daha sonra Kırıkkale Cumhuriyet Meydanına doğru hareket ettik. Toplanan hemşerilerimiz bizleri korumak adına yolda bir çevirme olur endişesi ile konvoy yaparak Kırıkkale’ye geldik. 30 yıldır siyasetin içindeyim ve 30 yıldır bu işleri takip ediyorum. Cumhuriyet Meydanın ne siyaset adamları gördü ama böyle bir kalabalık görmedi. Meydana geldiğimiz de yarım saatlik bir zaman diliminde vatandaşlarımızın meydanı tıklım tıklım doldurduğunu gördük. Vatandaşın bu durumu unutulacak gibi değil. TSK mensupları bizim evlatlarımız. TSK nın içine sızmış bir terörist grubu bu başkaldırıyı yaptı. Ancak TSK’nın %99’u bu oluşumun karşısında yer aldı. İl Jandarma Komutanının Kriz Masasında Devletin bütün kademeleri ile birlikte bulunması bizlere kuvvet verdi. Ara ara Ankara’dan bilgi aldık. Bu bilgileri vatandaşlarımızla paylaştık. Meclisin bombalanması kabul edilemez, Milletimiz göğsünü siper ederek bu oluşumun karşısında durdu. 240 civarında Şehidimiz var, vatandaşlarımızın bir duruşu var, bu duruş unutulacak gibi değil. Şehrin tüm dinamitleri Partili, Partisiz STKlar yanımızda oldular. OHAL ilanı Millete karşı değil, teröristlere karşı bir karar. 15 Temmuz gecesi Fetö nün silahlı terör örgütü olduğu ispatlanmıştır. İfadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x