Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

VEKİLLER ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Harp Malulleri Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu’yu makamında ziyaret etti.

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir “Harp Malulleri Gaziler,Şehit,Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat ÖCAL ve Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz TORUNLU’yu makamında ziyaret ettik. Biz Ak parti Milletvekilleri olarak herzaman şehit aileleri ve Gazilerimizin yanında olduk. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik dönemde bize moral verdiler, güç verdiler dernek başkanlarımıza ve görev yapan arkadaşlarımızın, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.TEŞEKKÜR EDERİM
GAZİLERİMİZİ MİLLETİN EMANETİ OLARAK GÖRÜYORUZ
Kırıkkale Harp Malulü ve Gaziler Derneğinden yapılan açıklamada “Milletvekillerimiz Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, İl Genel Başkanı Murat Çaykara ve Ak Parti İl Yönetiminden Oluşan Heyet Tarafından Derneğimiz Ziyaret Edildi. Düzenlenen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal,Dernek Faaliyetleri ve üyelerin talepleri hakkında Milletvekillerini bilgilendirdi.
Her zaman Şehit aileleri ve Gazilerin yanında olduklarını belirten Milletvekilleri “Şehit ve Gazi ailelerimizi 3 Milletvekili, İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Yönetiminden arkadaşlarımızla birlikte Derneğinizde ziyaret etmek, sizlerle bir kez daha bir araya gelmek, dertlerinizle dertlenmek, yanınızda olmak amacı ile sizleri ziyaret etmek istedik. Öncelikle bu yıl Belediyemiz tarafından yapılarak sizlerin hizmetine sunulan Dernek binanızın hayırlı olmasını diliyoruz.
İçerisinde bulunduğumuz ortamda huzurun, barışın ve güveninin ne kadar önemli olduğunu idrak ediyoruz. İşte huzur ortamının teminatı Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Allah onlardan Razı olsun.
Millet olarak ve Biz Vekilleriniz, Hükümetimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız, Şehitlerimizin emanetlerine ve Gazilerimize sahip çıkıyor, onları Milletin emaneti olarak görüyoruz, göreceğiz.
Allah’ın selamı ve bereketi üzerinize olsun, Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun, Mevla’m ailelerine ve milletimize sabır versin” dediler.” İfadeleri kullanıldı

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x