Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vekillere dosya verdiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Atama bekleyen öğretmen adayları Kırıkkale milletvekillerini toplantı sonunda yakaladı. Atama bekleyen 3 bayan öğretmen, AK Partili vekillere taleplerini içeren dosya verdiler. Dosyada 330 bin öğretmenin atama beklediği ve ülke genelinde 80 bin ücretli öğretmenin görev yaptığı hatırlatıldı.
TOPLANTI ÇIKIŞINI BEKLEDİLER
Kübra Yüksel, Dilek Pekdoğan, ve Özge Özcan isimli atama bekleyen öğretmenler, AK Parti İl Danışma Meclisi ve Divan Toplantısı’na katılan vekillere Kültür Merkezi çıkışında taleplerini içeren dosya verdiler.  Dosyayı alan Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, konunun takipçisi olacaklarını bildirdiler.
“40 BİN ATAMA YAPILACAKTI”
Türkiye genelinde 330 bin öğretmenin atama beklediği, Şubat Ayı’nda 15 bin atamanın olduğu hatırlatmasının yer aldığı dosyayı vekillere teslim eden öğretmen adayları, “2015 Nisan ayında 40 bin öğretmen ataması yapılmasını bildirilmesine rağmen hala atama yapılmadı. Bu atamayı ülke genelinde beklemekteyiz. Ülke genelinde 80 bin ücretli öğretmen bulunmakta, bunların atama beklemekte olduğu bilinmekte ve hala bu öğretmenler atama bekliyorlar. Öğretmeler de alan değişikliği ile ücretli öğretmenlerin atama beklediği bilinmekte olduğu bu dosyalarımızda ayrıntılı bir şekilde ifade ettik” dediler.
TAKİP EDİYORLAR
Vekiller öğretmenlerin ellerindeki dosyayı aldıktan sonrada ayaküstü onlardan sorunları ve isteklerini dinlediler. Ülkedeki kadro bekleyen öğretmenlerin konusunu bildiklerini bu konunun takipçisi olduklarını bildirdiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu