Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Velilere, “Aile eğitim”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu velilerine aile eğitimi verildi.

30 AİLE YARARLANDI

Konu hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Aile Eğitimine gereken hassasiyeti göstermiş olup, toplamda 5 aile eğitimi düzenlemiş ve 36 ailenin 30’u bu eğitimden yararlanmıştır. Aile Eğitimlerinde şu konulara yer verilmiştir; “Engelli Bireylerin Yararlandığı Kanuni Haklar, Çocuklara Sorumluluk Duygusunun Kazandırılması, 0-18 Yaş Arası Bireylerin Gelişim Dönemleri ve Özellikleri, 0-18 Yaş Arası Bireylerde Uyum ve Davranış Bozuklukları”

9 PERSONELE FARKLI EĞİTİM

“Ayrıca personel eğitimine de önem verilmiş bu bağlamda “Kendini Gerçekleştiren Bireylerin Özellikleri” konulu eğitimden  9 personelimiz yararlanmıştır. Milli Eğitim Müdürümüz Ali Okur beraberinde Müdür Yardımcımız Ahmet Şimşek bu eğitimlerden yararlanan aileler ve personellere törenle belgelerini vermişlerdir”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu