Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Seyit Ahmet Göçer hafta sonu MHP Çelebi ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
 
HERKESİN VEKİLİYİZ
MHP’li Milletvekili Göçer hafta sona Çelebi ilçe yönetim kurulu üyesi Arap Dursun Avşar’ın hacı yemeğine katıldı. İftar yemeği sonrası ilçe halkı ile sohbet eden Milletvekili Göçer, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki yeni görevinin tebrik edilmesi üzerine “İnşallah Kırıkkale’yi daha iyi, daha faydalı ve güçlü bir şekilde hizmet ekmek nasip olur. Mecliste Kırıkkale’yi ve sizleri en iyi şekilde temsil edip, çok çalışacağız. Biz herkesin vekiliyiz, sıkıntınız olduğunda kapımız her zaman açıktır“
 
SEÇİM DEĞİL GEÇİM ZAMANINDA DA YANINIZDAYIZ
‘Muhalefette olsak, hükümette de yer alsak sözlerimizi yerine getireceğiz” diyen Göçer, “Sadece seçim zamanı değil, geçim zamanında da hemşerilerimin yanındayım. Ayrıca memleketimizin dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Bu haberler milletimizi olduğu kadar bizleri de derinden üzüyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim” dedi. Daha sonra Göçer ve beraberindekiler ilçeye yeni atanan Kaymakam Ayhan Abatay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu