Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Voleybol turnuvası sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Voleybol turnuvası sona erdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriVoleybol turnuvası sona erdi
Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Kız A Voleybol müsabakaları sona erdi.

KIYASIYA MÜCADELE
10 okulun ve 120 sporcunun katıldığı 22 Aralık 2014- 09 Ocak 2015 tarihleri arasında Yenimahalle B. Çelik Spor Salonunda yapılan Genç Kız A Voleybol müsabakalarında birbirinden güzel maçlar oynandı. Müsabakanın galibi Kırıkkale Spor Lisesi oldu. İkinci Kırıkkale Anadolu Lisesi olurken, Üçüncü Gözdesen Periyot Koleji, Dördüncü Süleyman Demirel Anadolu Lisesi oldu.

Voleybol turnuvası sona erdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHAK KAZANDILAR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Genç Kızlar A Voleybol müsabakalarında kızlarımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik etti. Ünlü, bu müsabakaların birer basamak olduğunu, merdivenleri yavaş yavaş çıkarak başarıya ulaşacaklarını belirten Ünlü, burada başarı elde eden sporcular gruplara gitmeye hak kazandılar dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmasının devamında Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ünlü, tesislerimizin kapılarının her zaman açık olduğunu spor yapmak isteyen herkesin tesisimizin imkanlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti. Ünlü son olarak emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu