Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetSpor

Voleybol’da birinci Muhittin Ardıhan Ortaokulu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Voleybol’da birinci Muhittin Ardıhan Ortaokulu
Okul Sporları 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Voleybol müsabakaları sona erdi.

TURNUVALAR SONA ERDİ
4 okuldan 48 sporcunun katıldığı Yenimahalle Spor Salonu’nda yapılan Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Müsabakaların galibi Öğretmen Muhittin Ardıhan Ortaokulu oldu. İkinci Dede Korkut Ortaokulu olurken, Özbek Saran Ortaokulu oldu.

TEBRİKLER
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; “2016-2017 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarılardan dolayı tebrik ederim” dedi.

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER
Bu müsabakaların birer basamak olduğunu, merdivenleri yavaş yavaş çıkarak başarıya ulaşacaklarını belirten Ünlü; sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirerek, “Burada dereceye giren takımlar gruplarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x