Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VURAL İŞİN EHLİNE KONUK OLDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Kırıkkale’nin ve Ankara’nın önde gelen firması ve son yıllarda ülke genelinde hızla büyüyen Vural-Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural Business Channel Türk TV’de yayınlanan sunuculuğunu Goncagül Feyman’ın yaptığı “İŞİN EHLİ” adlı program konuk oldu
 
ÜLKE GENELİNDE YATIRIMLARIMIZ
Vural-Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural Businness Cgannel Türk TV’de yayınlanan sunuculuğunu Goncagül Feyman’ın yaptığı” İŞİN EHLİ” adlı program konuk oldu. Hem gündeme dair hem sektör hakkında önemli açıklamalar yapan Vural, “ Ankara’da ve Kırıkkale başta olmak üzere iç Anadolu’nun birçok yerinde petrol ve inşaat işleri ile uğraşıyoruz devam eden projeleri hayata geçirdik İstanbul’da da işlere başlıyoruz müşterilerimize burada da hizmet vereceğiz.  1992 yılında Türkmenoğlu petrol olarak kurulduk.  Babam Hacı Vural ile başladık kısa vadede büyük işler yaptık.  Babamın çok büyük katkısı var onlardan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyoruz.  Önemli olan ülke ekonomisine can vermek 15 Temmuz gecesi ne kadar şer görünse de memleketin birliği için önemli bir olay herkes gördü Türk millete hiçbir kimseye benzemez dünyaya bunu gösterdik şehitlerimiz var Allah rahmet eylesin yüce Allah bu millete böyle bir şey yaşatmasın” ifadelerini kulandı.
İNŞAATIMIZ ÖRNEK OLDU VE ÖDÜL ALDI
Türkmenoğlu petrol ardından Vural-Han inşaatı kurduklarını belirten Vural, “Babamızdan öğrendiğimiz işleri devam ettik. 10 yıllık süreçte lider firma aldık birçok inşaatımız örnek oldu ve ödül aldı.  Kendimizi geliştirdik devlette çalışmanın nasıl zorluğunu bilerek bu yola çıktık babamın yaptığı gibi yolumuza devam ettik.  İstanbul’da başlayan projeler ver ege bölgemizde projeler başlayacak böyle inşallah devam eder” şeklinde konuştu.
HEDEF 50 BİN ÇALIŞAN
Devlet taaddüt işlerinde gününde bitirdiklerini söyleyen Vural, “Vur-Han Grup hiçbir işinde geciktirme ile karşılaşmamış bir firmayız bizi diğer en önemli özeliğimiz hem işimi en iyi hem de gününden önce bitiriyoruz. Akaryakıt sektöründe ise güvenirliği sağladık.  Bin üzerinde personel alileri ile birlikte 5 bin kişi inşallah hedef 50 bin hedefimiz LTŞ şirketleri A.Ş. yaptık ve inşallah holding yolunda ilerliyoruz.” Dedi.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x