Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YAĞMUR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu ilimizde yağışlı havanın etkili olması hayatı olumsuz etkiledi. Menderes Caddesinde küçük göçükler oluşurken, Atatürk Bulvarında vatandaşlar karışan karşıya geçemedi.
ALT YAPI EKSİKLİĞİ
Kırıkkale’de her yağışlı havanın ardından alt yapının eksikliği gözler önüne seriliyor. Etkili yağışların hâkim olduğu hafta sonunda hayat olumsuz etkilendi. Atatürk Bulvarında yağmuru hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanırken, bulvar üzerinde oluşan küçük sel vatandaşların karşıdan karşıya geçmesine engel oldu. Yeterli alt yapının olmaması sebebi ile oluşan sel vatandaşları isyan ettirdi. Karşıdan karşıya geçemeyen bir vatandaş, “Kurulduğundan bu yana şehirde alt yapı adına hiçbir şey yapılmıyor. Karşıdan karşıya geçemiyoruz, demek ki büyük çaplı bir yağış olsa yüzme bilmemiz gerekecek” diyerek isyanını dile getirdi.
MENDERES CADDESİNDE GÖÇÜK OLUŞTU
Yağışlı havanın gece boyunca devam etmesi ile bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Menderes Caddesinde dolgu asfaltta küçük çaplı bir göçük meydana gelirken, göçükten dolayı araçlar park edilemedi. Ayrıca yağış sırasında Şehitler Parkında elektriklerin kesildiği görüldü.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x