Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Yağmur hayatı olumsuz etkiledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına, ağaçların altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

 

SIĞINACAK YER ARADILAR

Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına, ağaçların altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda görev alarak sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı. Meteoroloji İl Müdürlüğü, kentte yağışların aralıklarla yarına kadar devam edeceğini belirtti.

 

DİKKATLİ OLUN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bugün yurtta görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın, Isparta, Konya, Ankara’nın doğusu, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Çankırı, Çorum ve Amasya çevreleri ile Kastamonu ve Sinop’un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği kaydedildi. Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, lokal dolu yağışları gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması istendi.  AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu