Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YAĞMUR YAĞDI KUNDURACILARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Havaların soğumasıyla birlikte yağmur yağışları başladı.Kışlık ayakkabılarını raftan çıkaran vatandaş ayakkabılarının yağmurlu havada su aldıklarını görmesiyle birlikte ayakkabı tamircilerinin yolunu tutuyor.

Artık vatandaş tamire yönlendi bu da Ülke Ekonomosinin bir yansıması . Vatandaşlar keşke ekonomik olsada bir giydiğini ikinci kez çöpe atmasa.
Kırıkkale’nin ayakkabı bakım onarım rektefesi denince en bilinen ayakkabı tamircisi Ali Türkoğlu ve elemanı Emre Demir . Kızılkanat karşısı Baltaş işhanı şu günlerde yüzlerce ayakkabı tamire getiren müşteriden geçilmiyor. Kırıkkalenin işlek caddelerinden zafer caddesi üzerinde bulunan Baltaş iş hanına eli poşetli çok kişinin girip çıktığı üzerine bu kalabalığın pasajdaki hangi iş yerinden alışveriş yapıldığı dikkati çekerken pasaj içerisindeki ayakkabı tamiri yapan bi iş yeri olduğu çok sayıda müşterisine hizmet verdiği gözlemlendi.

Tasarrufu seven vatandaş ayakkabı,çanta,valiz gibi emtiyaların tamirini yaptırma yoluna gidildiği bu gibi tasarruflar hem vatandaşın kendi tasarrufu olduğu az da olsada ekonomimize katkısı olacaktır.Ayşe Gökdemir’le yaptığımız röportajda ben ayakkabı tamircisine ayda iki kere veya üç kere uğradığımı biliyorum.Ailece deforme olan ayakkabı ve giysi fermuarlarımızın tamir ile yenilenmesi yoluna gitmekteyim.Devir tasarruf devri çok vatandaşada bu tasarrufu öneririm.
Haber ARİF ÇAKIROĞLI

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x