Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Yahşihan araç filosunu genişletiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin hızla gelişen ilçelerinden olan Yahşihan Belediyesi, ilçede daha iyi hizmet verebilmek için belediye araç filosunu genişletiyor. Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden birisi olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Sungur, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.

 

2 ARAÇ EKLENDİ

Yahşihan Belediyesi, temizlik işlerinin daha etkin ve hızlı olabilmesi için belediye araç filosuna 2 adet çöp aracı daha ekledi.  Belediye binasında düzenlenen törende, kurban kesilerek araçlar hizmete girdi. Belediye araç filosunun her geçen gün güçlendiğini belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçelerinde belediye hizmetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini ve vatandaşların sorun ve isteklerini çözmek için uğraşacaklarını söyledi. Sungur, ilçelerine daha iyi hizmet verebilmek için belediye araç filosunu genişlettiklerini kaydetti. Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden birisi olduklarını hatırlatan Sungur, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.

 

İŞLERİ KOLAYLAŞTIRACAK

Çalışma arkadaşların işini kolaylaştırmak ve vatandaşın da hızlı hizmet almasını sağlamak için araç filolarını güçlendirdiklerini belirten Sungur, “Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde vatandaşımızın yanındayız. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Araç filomuza iki araç daha kattık. İlçemiz artık daha temiz olacak. Vatandaşlarımıza hizmet anlamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu. Sungur’un konuşmasının ardından kurban kesilerek yeni araçlar görücüye çıktı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x