Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

Yahşihan Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi’nin hizmet ağıyla birlikte ilçe sakinlerine daha hızlı ve etkin hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişletiyor.

ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR
Yahşihan Belediyesi araç filosunu bir kazıcı ve yükleyici bir iş makinesi ile güçlendirdi. Araçlar Yahşihan Belediyesi Garaj Müdürlüğü’ne getirilerek vatandaşlara tanıtıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, çalışmaları çok daha hızlı gerçekleştirebilmek için belli ekipmanlara ihtiyaç duyduklarını bu ihtiyaca karşılık belediyenin araç parkını güçlendirdiklerini söyledi.

ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANACAK
Başkan Ahmet Sungur, “Yahşihan’da altyapı ve üstyapı anlamında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu yoğun çalışma temposunda araç filomuzun yetersiz kaldığı durumlar oluyordu. Yeni iş makinelerimiz çalışmalarımızı daha da hızlandıracak. Yahşihan Belediyesi’nin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceğiz. Yahşihan’ımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x