Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYahşihan

Yahşihan Belediyesi çalışanına müjde!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi çalışanına müjde!
Yahşihan Belediyesi çalışanına müjde! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYahşihan Belediyesi ile Bem Bir Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt ile Bem Bir Sen Şube Başkanı Kırıkkale Zabıta Müdürü Tuncay Bulut arasında imzalanan sözleşme ile memur üyelerin maaşlarına ilave olarak Kurban Bayramı’nda 400, Ramazan Bayramı’nda ise 500 TL sosyal denge tazminatı ödenecek.

“BAYRAM YÜKLERİ HAFİFLEYECEK”
Sendika Şube Başkanı Bulut, imzalanan sözleşmenin memurlar için önem taşıdığını, onların bayram yükünün bu sayede biraz daha hafifleyeceğini dile getirerek, “Yahşihan Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Uluyurt ise, “İmzalanan sözleşme belediyemiz ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun” dedi. Yahşihan belediyesinde bulunan üyelerimizi sevindirdik. Ben-bir-sen şube başkanlığı olarak yahşihan belediyesindeki görüşmelerimiz sonucu memur üyelerimize maaşlarına ilaveten net 400 kurban ve ramazan bayramlarında 500 tl sosyal denge sözleşmesi imzalanmıştır. Üyelerimize hayırlı olsun.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu