Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

  Yahşihan Belediyesi Muhtarları Unutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Yahşihan Köy Muhtarları ve Mahalle Muhtarları 19 Ekim 2016 Muhtarlar Günü nedeniyle Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Sungur muhtarlara: “Sizler de bizler de seçimle iş başına gelen insanlarız, dolayısıyla halkımıza karşı sorumluluklarımız var, birlikte el ele ve omuz omuza olursak bütün sorunlarımızı aşarız. Ayda bir de olsa toplantı yapıp mahalle ve köylerimizin sorunlarını masaya yatıralım birlikte çözüm bulalım, çözüm üretelim. Beş sene çabuk gelip geçiyor o yüzden hızlı düşünüp hızlı hareket etmeliyiz.” İfadelerini kullandı. Yahşihan Belediyesini Emirler Mahalle Muhtarı İbrahim GÜRSES, Erenler Mahalle Muhtarı Osman AYDIN, Yeşilvadi Mahalle Muhtarı Gürhan SANCAK, Doğanlık Mahalle Muhtarı Murat BERKDEMİR, Yenişehir Mahalle Muhtarı Seyfettin TÜRKYILMAZ, Irmak Köyü Muhtarı Mustafa ÇAYIR, Keçili Köyü Muhtarı Hacı Arif ÖZDEMİR, Bedesten Köyü Muhtarı Ahmet GÜMÜŞBAŞ, Hisar Köyü Muhtarı Naci ARAS, Mahmutlar Şarklısı Muhtarı  Muzaffer KARACA, Hacıballı Köyü Muhtarı Hüseyin SAĞKOL katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x