Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetYahşihan

Yahşihan Belediyesi’nden bir ilk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi’nden bir ilk. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan halkını yine bir ilkle buluşturuyor. Yahşihan’da ilk, orta ve lisede eğitim-öğretim gören tüm öğrencilere ücretsiz e-öğrenme sistemi hayata geçirildi.

ÜCRETSİZ ÜYELİK
Yahşihan Belediyesi tarafından hayata geçirilen e-öğrenme sistemi, sınavlara hazırlanmak isteyen öğrenciler için dershaneye gitmeden evde bilgisayar üzerinden görüntülü eğitim imkanı sağlıyor. Amerikan Kültür Derneği ile anlaşmalı olarak yürütülen bu çalışma da bütün öğrencilere büyük bir fırsat sunuluyor. Başkan Ahmet Sungur ve Amerikan Kültür Derneği Temsilcisi Ahmet Uçan, ilçede ki bütün okulları ziyaret ederek, sistemi anlatıyor. İlçede eğitim-öğretim gören bütün öğrencilere tek tek kullanıcı adı ve şifrenin bulunduğu bir kart verilerek üye yapılıyor.

“EVDEKURS.COM”
öğrenciler bu sistemde kullanıcı adı ve şifre girildikten sonra, alanında ihtisas yapmış hocaların anlatım yaptığı videolarla rahatlıkla derslerine çalışabilir ve sınavlarına hazırlanabilirler. Bu sayede öğrenciler sınavdan dolayı oluşan korkuyu yaşamayacak. Öğrenciler istediği üniversiteyi ve liseyi, dershane ve yol masrafı olmadan kazanabilirler. Sadece bilgisayardan Yahşihan Belediyesi Resmi sitesine girerek “EVDEKURS.COM” adlı linki tıklayarak kullanıcı adı ve şifreyi girerek eğitimlerine başlayabiliyorlar. Tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Sungur, “İlçemizde sosyal belediyecilik anlamında bir çok çalışmamız var. Bu da onlardan bir tanesi. Kısa sürede bu sistemin büyük katkılarını göreceğiz. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x