Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yahşihan Belediyesinden Su Desteği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu ilimizin ana su borusunda yaşanan arıza nedeniyle üç gün suların akmamasının ardından Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatı ile Yahşihanlılara itfaiye ile su taşındı.

TEŞEKKÜR ETTİLER
İlimizin gelişen ve en büyük ilçesi olan Yahşihan’da belediye ekipleri ilçe halkının ayağına itfaiye ile su taşıdı. İlimizin su ihtiyacını karşılayan ana su borusunun patlaması sonucunda Kırıkkale’nin büyük bir kısmında üç gün boyunca su verilemedi. Suların kesik olmasının ardından Yahşihan Belediye ekipleri, Başkan Ahmet Sungur’un talimatı ile harekete geçti. İtfaiyeler ile ilçedeki mahallelere su taşıyan Yahşihan Belediye ekibi, vatandaşların susuzluk sorununu giderdi. Yahşihan Belediyesi ekiplerinin yaptığı hizmetten memnun olduklarını belirten Yahşihanlılar, Başkan Ahmet Sungur’a da teşekkürlerini ilettiler.

NE MUTLU BİZE
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ana borunun patlaması sonucunda oluşan su sorununun giderilmesi için belediye olarak çalışma başlattıklarını söyledi. Suyun insan yaşantısında önemli bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Sungur, “İnsanlar temel ihtiyaçlarını su ile gideriyorlar. Suyun olmaması insan hayatını olumsuz yönde etkiler. Bizde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntısını çözmek için itfaiye araçlarımız ile mahallelere su taşıdık. Vatandaşlarımızsın sorunlarını giderebilmişsek ne mutlu bize. Özveri ile çalışan belediye ekiplerimize teşekkür ederim” dedi.

SON DERECE MEMNUNLAR
Belediye Başkanı Sungur ve belediye ekiplerinin çalışmasından son derece memnun kaldıklarını ileten Yahşihanlılar, eğitim öğretim yılının ikinci döneminin açıldığı gün suların kesilmesinden dolayı özellikle çocukların büyük sıkıntı çektiğini söylediler. Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve belediye ekiplerinin yaptığı hizmet sonucunda sorunların ortadan kalktığını söyleyen Yahşihanlılar, Yahşihan Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden son derece memnun olduklarını da belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x