Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yahşihan İlkokulu’ndan kermes

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan İlkokulu Okul Öğrenci Velileri ile Okul Aile Birliği İşbirliği ile Podium AVM’de kermes açıldı. Kermesin açılışını AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve davetliler yaptı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

Kermese Kırıkkale AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Taşkın, Bahattin Kapucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Semiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halit Aksal ile öğretmen ve Okul Müdürleri ile çok sayıda veli katıldı. Yahşihan İlkokulu yıl faaliyetleri kapsamında kermes düzenlenmesinde Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen’in destekleri ile düzenlenen kermese ilgi oldukça fazlaydı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Okul Müdürü Ümit Şeker yaptığı açıklamada “Okulumuzun yıl içi faaliyetlerimizde kermes düzenlemekte vardı. Kermesteki amacımız Öğretmenlerimiz, öğrenci velileri ve okul aile birliği olarak birlik beraberliği dayanışmayı sağlamak. Kermesteki sunulan yöresel yemek ve hamurlu pasta ve börekler para karşılığı almış değiliz. İmece usulü velilerimiz bayanlar evlerinde yapıp getirerek okulumuza maddi bir kazanç sağlamaktı. Bizleri onurlandıran Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk’e, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar’a çok sayıdaki okul müdürlerimize velilerimize Podium AVM ye teşekkür ediyorum” dedi. Kermesin yanı sıra eğlence bölümü de yer aldı.

 

Haber-Foto: Arif Çakıroğlu

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x