Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

Yahşihan Kaymakamı Yılmaz göreve başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Kaymakamı Yılmaz göreve başladı
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine atanan Kaymakam Fatih Yılmaz görevine başladı. Çankırı’da Vali Yardımcısı olarak görev yaparken, Yahşihan ilçesine Kaymakam olarak atanan Fatih Yılmaz, yeni yerinde görevine başladı.

AKTİF ÇALIŞMAYI SEVERİM
Kaymakam Yılmaz, yaptığı açıklamada, pek çok ilde vali yardımcılığı ve kaymakamlık görevlerinde bulunduğunu söyledi. Gelişmeye elverişli bir ilçede çok güzel hizmetlere imza atacaklarını belirten Yılmaz, “Öyle hizmetler vermeliyiz ki, gelişmesine kat kat yardımcı olmalıyız. Yeni projesi olan herkese kapılarımızı sonuna kadar açmaya hazırız. Özellikle eğitim ve sağlık alanında güzel hizmetler sunmak isterim. Aktif çalışmayı severim. Allah’ın izniyle Yahşihan gibi gelişmekte olan bir ilçeye eser bırakmadan gitmek istemem. Halka hizmet için keşfedilmiş projeler yerine neden kendimiz yeni projeler üretmiyoruz. Ben hep bunu savundum.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x