Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşetYahşihan

Yahşihan’da Festival başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘3. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali’ yarın başlıyor. Festivalde ünlü ses sanatçısı Zara sahne alacak.

ZARA SAHNE ALACAK

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yarın gün boyunca çeşitli kültürel etkinlikler yapılacak. Yoğurt’u ile ünlenen Yahşihan’da festival heyecanı yaşanıyor. Yahşihan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘3. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali’nde sürpriz sanatçıların yanı sıra ünlü ses sanatçısı Zara sahne alacak.

 

ÖDÜLLER VERİLECEK

Yahşihan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan festivalde ilk olarak yerel sanatçılar sahne alacak. Halk oyunları gösterisinin ardından yoğurt yarışması ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Saat 21.00’da ise Zara sahne alacak. Festival daha sonra havai fişek gösterileri ile sona erecek.

 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bu yıl 3’nücüsü düzenlenecek olan Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali’ne tüm Kırıkkale ve Yahşihan’lı hemşerilerini davet ederek, “Festivalimizde çeşitli etkinliklerimizin yanı sıra ünlü ses sanatçımız Zara sahne alacak. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x