Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

YAHŞİHAN’DA YENİ PARK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi durmak bilmiyor. Üniversitenin açılması ile birlikte canlanan Yenişehir Mahallesinde yeni yapılan park öğrencilerin ilgi odağı oldu.
PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İnşaatı biten ve yeşillendirmek için peyzaj çalışmaları devam eden parkın orta bölümündeki Bardak ve Testi görselli süs havuzu görenlerin ilgisini çekiyor. Özel İdare Lojmanlarının yanında Sağlık Ocağının karşısında yapılan ve hizmete açılan parkın ismi henüz belirlenmezken, adının ne olacağı merak konusu oldu.
YENİŞEHİR ALT YAPISI DEĞİŞECEK
Yenişehir Mahallesinde geçen kış yaşanan alt yapı sorunlarından dolayı Yahşihan Belediyesi ana hat borularında ve alt yapı yenileme çalışmalarına başladı. Öğrencilerin şehre gelmesi ile birlikte Kırıkkale’nin eğlence merkezi haline gelen Yenişehir Mahallesi, Yahşihan Belediyesi tarafından geliştirilmeye devam ediyor.
KIRIKKALE’NİN YÜZÜ OLDUK
Belediye Başkanı olması ile birlikte Yenişehir Bölgesini geliştirmek adına her türlü fedakarlığı yaptığını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur “Üniversitenin şehre katkısı olmadığından bahsettik yıllarca. Ancak belediye başkanı olmamın hemen akabinde öğrenci size gelmiyorsa siz öğrenciye gelin diyerek İş Adamlarımızı Yenişehir’e davet ettik. Gereken tüm kolaylıkları da sağladık. Bugün meyvelerini topluyoruz. Baktığımız zaman Kırıkkale’nin yüzü olmuş vaziyetteyiz. Misafiri gelen hemşerilerimiz, misafirlerini Yenişehir’de yer alan kafe, restoran gibi işletmelerde misafir ediyor, bu bölgeyi gezdiriyor. Tabi öğrencilerimizin tamamı ikamet adreslerini Kırıkkale olarak göstermediklerinden hak ettiğimiz kadar para alamıyoruz. İller Bankasından 20.000 kişilik bir destek alırken 40.000’in üzerinde vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Öğrenciler ikametlerini Yahşihan’a taşısa çok daha fazla hizmet verme imkanı bulacağız” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x