Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Yakamoz’da bursluluk sınavına yoğun ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAKAMOZ KOLEJİ’NİN GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU YAPTIĞI BURSLULUK SINAVINA KIRIKKALE HALKI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
 Başarıları ve butik eğitim anlayışının getirdiği yüksek kalite ile Kırıkkale’nin seçkin eğitim kurumu olan Yakamoz Koleji, 12 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği Bursluluk Sınavına Kırıkkale halkı yoğun ilgi gösterdi. Sınav tüm gün süren seanslarla gerçekleştirildi.
 
KENDİ ÖĞRENCİLERİNE YOĞUN İLGİ
2’nci sınıftan 7’nci sınıfa kadar olan öğrencilere büyük bir eğitim fırsatı sunacak olan sınavda % 80’ler düzeyinde burs imkanı diğer özel okullardan farklı olarak kademeli uygulanacak bir sistemle onlarca öğrencinin yararlanabileceği şekilde genişletildi. Kendi öğrencilerinin başarısından emin olan Yakamoz Koleji yöneticileri, dışarıdan katılan öğrencilere haksızlık olmaması nedeniyle Yakamoz Koleji öğrencilerine ayrı bir sınav yaparak ayrı bir bursluluk imkanı sundu.
 
AMACIMIZ ÖZGÜVENİ YÜKSEK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK
Bugüne kadar defalarca SBS İl birinciliği ve TEOG Sınavında elde ettiği yüksek puan ortalamasıyla seçkin bir yeri olan Yakamoz Kolejinin Kurucu Müdürü Öznur Büşra Usluadam, “Aramıza katılacak olan yeni öğrencilerimizi sınavdaki başarılarından dolayı şimdiden tebrik ediyorum. Yoğun ilgi gören Bursluluk Sınavımıza katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Yakamoz Koleji olarak amacımız, kuruluşumuzdan bu yana her bir öğrencinin özel olduğunu ve özel ilgi görmesi gerektiğini bilerek onları geleceğin özgüveni yüksek, yarınların planlarını bugünden yapabilen başarılı bireyler olarak yetiştirmektir. Farkımız çocuklarımızın içlerindeki cevheri keşfedebilmektir. Bizim çocuklarımız aldıkları eğitim ile yarınlara güvenle bakıyorlar. İlköğretime başladıkları günden itibaren gerek öğrencilerimiz gerekse velilerimiz ortaöğretim hedeflerinden eminler, biz de işimizi en iyi şekilde yapmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Başa dön tuşu