Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yakıt pompasına çarptı; 7 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de kontrolden çıkan kapalı kasa kamyonet daldığı akaryakıt istasyonunda yakıt pompasına çarptı. Kazada, araçtaki 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

Kontrolden çıktı

Kaza, Kırıkkale- Samsun karayolu Yukarı Mahmutlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Maksut İnaltekin yönetimindeki 06 DT 4904 plakalı kapalı kasa kamyonet, bir anda kontrolden çıkarak yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna daldı ve buradaki yakıt pompasına çarptı. Kazada sürücü Maksut İnaltekin ile birlikte araçta bulunan yakınları Alikan, Gülnihal (70), Ramazan, Edanur (3) ve Mehrican (32) ile Hakan Ödekbaş (22) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Edanur ve Mehrican İnaltekin’in hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu