Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yalanın daniskası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve AK Parti Delice İlçe Başkanı Ercan Han, kavga ettikleri yönündeki haber ve söylentilere birlikte cevap verdi; “Yalanın daniskası”

 

BİRİNCİ AĞIZDAN AÇIKLAMA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Milli Piyango Özel Çekilişi Delice İlçesi’nde yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Han’ın, programın iptal edilmesi ile ilgili Belediye Başkanı Turgut Özdem’e uyarıda bulunduğu ancak Özdem’in kabul etmediği, bu anlaşmazlığın kavgaya dönüştüğü, tarafların birbirlerini yumrukladığı yönündeki haber ve söylemler hakkında açıklama birinci ağızdan yapıldı.

 

Yalanın daniskası - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti İlçe Başkanı Ercan Han ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem “Kavga ettiler, yumruklaştılar” diye çıkan haberlere ve söylentilere yanıt verdiler

GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Dün gazete ve internet sitesinde haberi okuyan Belediye Başkanı Özdem ve İl Başkanı Mürsel Akçay ile görüşerek söylentilerin asılsız olduğunu söylediler. Delice Belediye Başkanı Özdem Vali Ali Kolat ile de görüşerek, Kalehaber Gazetesi’nde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Delice Belediye Başkanı Özdem ve AK Parti İlçe Başkanı Han, gazetemizi ziyaret ederek söylentilerin ve Kalehaber Gazetesi’nde çıkan haberin ardında yatanları açıkladılar.

 

KAVGA VE YUMRUKLAŞMA OLMADI

AK Parti İlçe Başkanı Han, “Kavga ettiler, yumruklaştılar diye bir haber var. Bu haber gerçeği yansıtmıyor. Belediye Başkanı Özdem ile programın iptali için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Aramızda herhangi bir tartışma ve haberde geçtiği gibi yumruklaşma olmamıştır” dedi.

 

Yalanın daniskası - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSANATÇILAR ÖZÜR DİLEYEREK AYRILDILAR

Delice Belediye Başkanı Özdem ise Kalehaber Gazetesi’nde yayımlanan haberin tam anlamıyla yalan olduğunu ifade ederek, “Milli Piyango tarafından Türkiye genelinde yapılan bu çekiliş bu kez ilçemizde yapıldı. Organizasyonda sahneye çıkan iki sanatçı da ağıt ve bozlak türü olarak ikişer türkü söylediler. Sahneye çıkarken de, inerken de hareketli ve eğlenceli türküler söyleyemecekleri için halktan özür dilediler. Organizasyona dahil olan havai fişek gösterisi ve eğlence programları zaten plandan çıkarıldı. Davul zurna dinletisini iptal ettik.

 

HABERİN KAYNAĞI BİLE YOK

Akabinde böyle bir habere rastladık. Haberi görür görmez haberin çıktığı gazetenin sahibi olan Ercihan Çakmak’ı aradım. Kendisine bu haberin kaynağını sordum. O da bana, ‘8-10 kişi gazeteyi arayıp söylediler’ dedi. Kendisine haberi tekzip etmesi için açıklama gönderdim. Bu konuyla ilgili olarak gerekli yasal girişimleri de başlattım.

 

BİRLİKTE ÇALIŞTIK

AK Parti’ye katıldığımız günden itibaren, ilçe başkanımız başta olmak üzere partinin tüm kolları ile istişare ve birliktelik içerisinde çalıştık. Belediye hizmetleri olarak 6-7 ayda yaptıklarımız ortada. Piyasaya borcumuz yok, hizmet araçlarına yatırım yaptık. Köylerden gelen taleplerin tümüne cevap verdik. Karşımızda tüm bunları hazmedemeyen bir grup var. Organizasyon günü katılımcıları ilçe başkanımız ile karşıladık. Akşam namazını birlikte kıldık.

 

İŞ İSTEDİ VERMEDİM!

Kalehaber Gazetesi sahibi Ercihan Çakmak, benim meclis üyesi olduğum ve zaman zaman başkanvekilliği görevini üstlendiğim zaman çeşitli iş yapımı için benimle görüştü. Taleplerine belediyenin zararına olduğu için karşı çıktım. Bu organizasyonun yapılması için de dolaylı yollardan başvuru yapıldı. Kabul etmedim. Çünkü organizasyoncular 40-50 bin TL’ye işi yapacağını belirttiler. Ben ise bu organizasyonu 5 bin TL’ye bitirdim. Bize kalan meblağ ile ilçemize bir cenaze aracı alacağız. Bu haber yalanın daniskasıdır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
CABATLI
CABATLI
2 Kasım 2014 19:33

KIRIKKALE ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DOÇ. DR. KADİR CANÖZ KIRIKKALEMİZE YAKIŞIR. LİSTEYİ GÜNCELLERSENİZ NASIL OLACAĞINI GÖRÜRÜRSÜNÜZ

Başa dön tuşu