Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yalnız değilsiniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik Spor Bakanlığının açmış olduğu ‘Genç Gönüllüler Sende Gönül Ver’ projesi kapsamında, Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliği koordinatörlüğün de ‘Yalnız Değilsiniz’  etkinliği düzenlendi.

 

ZORLUK ÇEKMESİNLER

Düzenlenen etkinliğe, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, İdari Hizmetler Başkanı Fatih Özkan, Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akça, Koordinatör Müdür Yardımcısı  Ali Uluyüz ile  proje  kapsamın da üye öğrenciler katıldı. Genel Sekreter Boyabatlı yaptığı açıklamada; “Hastanemize muayene olmak için gelen yabancı uyruklu hastalarımızın daha kolay muayene, tetkik ve tedavi olmaları maksadıyla dertlerine tercüman olacak yabancı dil bilen, yardımsever gönüllü öğrencilerinin katkısıyla yapılan bu proje yurt dışından gelen ve ülkemizde yaşayan Yabancı uyruklu hastalarımızın hastanede zorluk çekmemeleri için hazırlanmıştır” iadelerini kullandı.

 

SİZİN YANINIZDAYIZ

Hastane Yöneticisi Uzm.Dr. Tekin Akça ise, “Türkiye, son yıllarda sağlık alanında büyük bir ivme yakaladı. Yurtdışından çok sayıda hasta, tedavi olmak için artık Türkiye’nin yolunu tutuyor  ve ülkemizin çoğu illerinde yaşayan göçmen ve yabancı uyruklu  hastalar  mevcut olup bu kapsamda, Gençlik Spor Bakanlığımızın   Genç Gönüllüler Sende gönül Ver projesi ile   Yabancı dil  özelikle  Arapça, İngilizce, Farsça  gibi  dil bilen genç Gönüllü arkadaşlarımız ile  bir ay boyunca  gelen hastalarımıza kendi dillerinde tercümanlık yaparak hastaların daha iyi muayene olması ve Doktorlarımız ile daha sağlıklı görüşmeleri sağlanıyor. Yabancı uyruklu hastalarımıza Yalnız Değilsiniz sizin yanınızdayız hizmeti vermekteyiz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Koordinatör Müdür Yardımcısı Ali Uluyüz, “Birinci planda tuttuğumuz hasta memnuniyeti anlayışı ile bu projemiz,  Yabancı misafirlerimizin hastanemize geldiklerinde danışma, kayıt, tedavi gibi süreçte kolaylık sağlaması olduğunu belirterek,   Projeye Desteklerini esirgemeyen  Genel Sekreter Op.Dr. Mustafa Boyabatlı, Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akça’ya ve Proje öğrencilerine teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x