Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yaman ile Ateş Ailesinin Mutlu Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Gazeteci Ahmet Yaman’ın oğlu Mustafa Yaman ile Seval Yaman bir ömür boyu mutluluğa adım attılar. Düğünde davetliler genç çifte bir yastıkta kocamaları temennisinde bulunurken, düğüne protokol üyeleri katıldı.

 

İLK ‘EVET’LER DENİLDİ

Naz Çadır Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğünde Ahmet – Saadet Yaman çiftinin oğulları Mustafa ile Halil İbrahim – Gülay Ateş çiftinin biricik kızları Seval bir ömür boyu sürecek mutluluk için evet dediler. Düğüne Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Bahşılı Kaymakam’ı Zikri Şahin, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar katıldı. Genç çiftçin nikah şahitliğini ise protokol üyeleri yaptı. İlk evet cevabını veren genç çiftin bu mutluluklarına ortak olan yetkililer, çifte bir ömür mesut olmalarını dilediler.

 

TEK TEK İLGİLENDİLER

Protokolün Altın hediye ettiği gecede katılımın beklenin üzerinde olması salonun açık hava ve yeni genişletilen iç mekanın dolması gözlerden kaçmadı. Yaman ve Ateş Ailesi tüm misafirleri teker teker kapıda karşılarken, aile bireyleri katılan misafirlere “Yavrularımız Seval ve Mustafa’nın mutlu günlerinde bizleri yalnız bırakmayın bizzat katılan, çelenk gönderen, telgraf çeken, telefon eden bütün dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz” dedi. Çiçeği burnunda genç çift gece boyunca pisti boş bırakmayarak oyunlar oynayıp halaylar çekerken, çifte eşlik eden misafirler ve çiftin yakın arkadaşları bu mutlu günde beraber olmaktan gurur duyduklarını söylediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x