Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşetSağlık

Yaşam alanlarınızı profesyonel ellere emanet edin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Akpak Temizlik, apartman, boş daire, eşyalı ev, ofis-büro ve inşaat temizliğinde profesyonel hizmet verecek. 
 
TEMİZLİK SEKTÖRÜ BÜYÜYOR
Biryandan temizlik işlerinde çalışan kişilerle ilgili yasal düzenlemeler, bir yandan İş Güvenliği ve Sağlığı Kanunu’na eklenilmesi gündemde olan yeni maddeler temizlik sektörünün canlanmasını sağladı. Evden ofise, depodan inşaatlara kadar önemli bir hizmet alanı olan temizlik sektörü Kırıkkale’de de şirketleşmelerle büyüyor. Temizlik sektöründe profesyonel hizmet hedefiyle kurulan Akpak Temizlik de sektörün yeni şirketlerinden bir tanesi. Şirket Sahibi Sibel Kuzucu, insanın günlük yaşamının büyük bir bölümünü geçirdiği ev ve ofislerin temizliğinin gerekli temizlik maddeleri ve araçlarla yapılması gerektiğini dile getirerek, “Yaşam alanlarımızın temizliği ne kadar iyi olursa, hijyen şartları ne kadar sağlanırsa, o kadar sağlıklı oluruz” dedi.
 
EV TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALIDIR…
Ev temizliği konusunda yapılması gerekenler ve kapsamı hakkında bilgiler veren Kuzucu, “Koltuk yıkama, duvar silimi, camların içli dışlı silinmesi,pencere doğramalarının (çerçevelerin temizliği), tavan ve duvar aksesuarlarının silinmesi, kapı, petek ve prizlerin silinmesi, aydınlatma armatürlerinin temizliği, banyo, fayans ve seramiklerinin derz arası dezenfektesi ve yüzey temizliği, duşa kabin, küvet, lavabo ve banyo dolaplarının temizlenmesi, mutfak ince temizliği, mutfak dolaplarının içlerinin boşaltılarak silinmesi ve tekrar yerinde dizilmesi, dolap kapaklarının ve üstlerinin silinmesi, davlumbazın temizliği ve filtrelerinin yağdan arındırılması, tuvaletlerin ince temizliği ve hijyeninin sağlanması.Tüm mobilya, dolap ve elektronik eşyaların temizliği. Balkon, teras, kiler ve ardiye alanlarının zeminlerinin yıkanarak ıslak-kuru vakum ile çekilmesi. Parke, marley, mermer, seramik, fayans ve taş zeminlerin zemin türüne göre yıkanması veya silinmesi. Son olarak daire içerisine dezenfektekimyasalı uygulanması gerekiyor” dedi.
 
İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK HİZMETLERİ
İnşaat sonrası temizlik işlerinde de hijyen şartlarının oluşturulması adına tüm detayları uygulayacaklarını sözlerine ekleyen Kuzucu, “İnşaat sonrası temizlik konusunda genel temizlik hizmeti vereceğiz.  Cam çerçeve ve doğramalarının bant, etiket, harç ve boya gibi atıklardan arındırılarak temizlenmesi,Camlarda olabilecek muhtemel, boya, harç, bant, mantar, silikon vb. atıkların kazınarak içten ve dıştan silinmesi.Duvarların tozunun alınması,Mutfak dolaplarının içlerinin vakumla çekilmesi ve içli dışlı silinerek ince temizliğinin yapılması. Banyo ve tuvaletlerin duvarlarının inşaattan kaynaklanan harç, boya, kireç ve alçı izlerinin kazınarak kimyasal ile yıkanması ve durulanması.Banyo dolapları ve aksesuarlarının silinmesi.Banyo ve tuvaletlerin ince temizliğinin yapılması.Kapı, petek ve prizlerin silinmesi.Balkonların yıkanması.İnşaat sonrası evin zemin türüne göre (parke, marley, mermer, fayans) temizliğinin sağlanmasını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
 
 
 
DOĞRU YAPILMAYAN TEMİZLİK SAĞLIĞI TEHDİT EDER
Kuzucu şöyle devam etti; “Sağlığımız, yaşadığımız ortamın temiz ve hijyenik olmasıyla doğru orantılıdır. Doğru yapılmayan temizlik hizmeti kirliliğin daha geniş alanlara yayılmasına sebep olacaktır. Bu durum sağlığımız için birçok riskler ortaya çıkaracaktır”
 
CAZİP FİYATLAR
Kuzucu iş fiyatlarının da oldukça cazip olduğunu sözlerine ekleyerek, “Apartman temizliği 15, boş daire temizliği 200, eşyalı ev temizliği 100, ofis-büro temizliği 100 ve inşaat temizliğini ise 300 TL gibi fiyatlarla gerçekleştireceğiz” dedi.  Kuzucu, temizlik şirketlerine başvuracakların Emniyet Müdürlüğü binası karşısındaki Delice İş Hanı 6/44 adresinde yer alan ofisten ve 0545 961 57 05 numaralı GSM hattından kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu