Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Yaşam Hastanesi açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE ÖZEL YAŞAM HASTANESİ HASTA KABUL ETMEYE BAŞLADI

 

Kırıkkale’nin açılışını merakla beklediği Özel Yaşam Hastanesi hasta kabul etmeye başladı. Hastane, 75 yatak, 19 Uzman Hekim, 1 Fizik Tedavi Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı, 1 Eczacı, 1 Diyetisyen, 2 Radyoloji Teknisyeni, 1 Elektonöro Fizyoloji Teknikeri, 1 ATT Uzmanı, 14 Hemşire, 3 Ebe ile sağlık hizmeti veriyor.

 

HASTANE HASTA KABUL EDİYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, hasta kabulüyle ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı ve hasta kabul etmeye başladı. Hastaneden yapılan açıklamada, bu haftadan itibaren hasta kabulünün başladığı ve Kırıkkalelilere sağlık hizmeti verildiği belirtildi. Hastane Nokta Mevkii’ndeki yeni binasında sağlık hizmeti veriyor. Hastanede Dr. Bayram Işık Genel Cerrah, Mesul Müdür ve Başhekim olarak görev yapacak. Hastane Kırıkkale ve bölge halkına hizmet verecek şekilde hazırlandı. Hekim kadrosu, bölümler, servisler ve klinikler konusunda şu bilgiler verildi:

 

TECRÜBELİ HEKİM KADROSU

Hastanemizin hekim kadrosu: Dr. Bayram Işık Genel Cerrah, Mesul Müdür ve Başhekim olarak görev yapacak. Dr. Şenol Önder Göz Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdür Yardımcısı, Dr. Mehmet Öncel Genel Cerrah, Dr. Emrah Topbaş Üroloji Uzmanı, Abdulkadir Yanartaş Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Bülent Yıldız Dahiliye-İç Hatalıkları Uzmanı, Dr. Kürşat Sayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Kadir Fırat KBB, Dr. Ahmet Salih Yazar Çocuk Hatalıkları Uzmanı, Dr. Yıldız Kök Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Ahmet Keçecioğlu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Arslan Öcal Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Cihan Kutluca Radyoloji Uzmanı, Dr. Çiğdem Karaer Acil Hekim, Dr. Fatma Bayram Acil Hekim, Dr. İbrahim Yılmaz Psikiyatri Uzmanı, Dr. Kenan Dedeoğlu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Mustafa Tuncer Mavuş Dahiliye Uzmanı, Dr. Naim Ulusan Enfeksiyon Hatalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı, Dr. Özlem Latife Yılmaz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapacaklar. Ayrıca, Alper Buğra Türk Eczacı, Ecem Arslan Diyetisyen, Atiye Yücekaya Radyoloji Teknisyeni ve Merve Nur Yurt Radyoloji Teknisyeni, Fatma Pehlivanlı Elektonöro Fizyoloji, Hatice Erkorkmaz ATT Uzmanı olarak hastanede görev yapacaklar.

 

75 YATAKLI HASTANE

Hastanenin Genel Koordinatörlüğü görevini Volkan Ertunç yaparken, Özlem Çelebi Hastane Müdürü olarak görev üstlendi. 8 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan hastane 75 yatakla hizmetini sürdürecek. Hastanede 15 adet Yoğun Bakım Ünitesi yatağı bulunuyor. 4 adet de Yenidoğan Çocuk Ünitesi yatağı bulunmakta. 3 adet ameliyathanesi olan hastanede her türlü operasyonların rahatlıkla gerçekleştirilebileceği vurgulandı. Hastanede 19 Uzman Hekim, 1 Eczacı,

 

HASTANENİN BÖLÜMLERİ

Hastanede donanımlı bir Acil Servis oluşturuldu. Servis her türlü vakaya bakabilecek kapasitede. 3 adet tam donanımlı Ameliyathane, 15 yataklı Yoğun Bakım Ünitesi, 4 yataklı Yeni Doğan Çocuk Ünitesi, tam donanımlı Fizik Tedavi Merkezi yer alıyor. MR, Tomografi ve Ultrasyon ve diğer görüntüleme merkezi ve cihazları ile de hizmet verecek olan hastane 6 kata yayılmış durumda. Giriş katta Acil Servis, Danışma ve Psikiyatri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ortopedi, Dahiliye 1, Genel Cerrahi, Kadın Doğum 1-2 bulunuyor.

 

KATLARDAKİ BÖLÜMLER

Birinci katta Nöroloji, Üroloji, Kardiyoloji, Cildiye, KBB Poliklinik, NST, Çocuk Hastalıkları, Göz, Dahiliye 2, Ultrasonografi, Kan Transfüzyon, Yönetim, Hastane Müdürü, Hasta Hakları, Ofis ve Kafeterya bulunuyor. 2. kat 201’den 213’e kadar, 3. kat 301’den 313’e kadar, 4. kat 401’den 413’e kadar hasta odaları ile dolu. 5 katta 501’den 506’ya kadar hasta odaları ile birlikte Yoğun Bakım Ünitesi, Yoğun Bakım Bilgilendirme Servisi, Anne Uyum Odası bulunuyor. 6. katta ise Ameliyathaneler, Doğumhaneler ve Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi hizmet veriyor. Eksi 1. katta Fizik Tedavi Ünitesi ve Eczane yer alırken, eksi 2. katta ise Tomografi, MRI, Mamografi, Kemik Dansitometre, Kan Alma, Laboratuar ve Morg bulunuyor.

 

AKÇELİK: “HAYIRLI OLSUN”

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik uzun zamandır uğraş verdikleri hastanenin hasta kabul eder hale gelmesinden büyük gurur duyduklarını söyledi. Hastanenin açılmasında ve bugünlere gelinmesinde emeği geçenleri işaret eden Akçelik, bürokrat, sağlık ekibi, yerel idareciler, Valilik, Sağlık İl Müdürlüğü ve milletvekillerine de teşekkür ettiklerini söyledi. Akçelik, hastane ile ilgili bilgiler vererek, “Hastanemiz artık hasta kabul eder hale gelmiştir. Kırıkkalemizin yanı sıra çevre il ve ilçelere de hizmet verecek kapasitede uzman hekimlerden oluşan bir kadro, yıllardır birlikte çalıştığımız deneyimli bir ekip, teknolojik tıbbi cihazlar ve 75 yatakla hizmet verecek durumdayız. Hastanemizde her türlü operasyonu gerçekleştirecek kadromuz, imkanımız ve ekipmanımız var. Bunun yanı sıra ilimiz için büyük bir iş gücü ve istihdam kapısı açmış olduk. Mutluyuz, gururluyuz, Kırıkkalemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Hastanenin Kırıkkale’ye ekonomik değer kattığını, önemli bir marka haline geldiğini de belirten Akçelik, 200 civarında da personel istihdamı ile çok ciddi bir yatırım oluşturduklarını açıkladı.

 

TELEFONLARI AYNI

Sağlık hizmeti vermeye başlayan Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi adres olarak Nokta Mevkii’nde Ovacık Mahallesi Samsun Bulvarı No: 122 adresinde yer alıyor. Hastaneye telefonla ulaşmak ve randevu almak isteyenler 0 318 212 50 00 numaralı hattı kullanabilecekler. Hastane 1 adet ambulansla çalışacak.

 

 

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x