Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam Hastanesi büyük ilgi gördü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni binasında sağlık hizmeti vermeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi güne yoğun bir şekilde başladı. Yeni hastaneye gelen vatandaşlar hastaneyi beğendiklerini söylediler ve tebriklerini ilettiler.

VATANDAŞ MEMNUN KALDI
Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Pazartesi gününden itibaren hasta kabul etmeye başladı. Sağlık hizmeti vermekte olan hastane Salı gününü sabahtan itibaren yoğun bir hasta akışı ile yaşadı. Hastaneye gelen vatandaşlar muayene olurken, hastaneye yönelik beğenilerini de dile getirdiler. Hastaneyi çok şık ve Kırıkkale´ye yakışır özellikte bulduklarını “Bu hastaneyi Kırıkkale´ye kazandıranları tebrik ediyoruz. Gerçekten çok güzel olmuş, beklentilerimizin üzerinde bulduk. Kırıkkalemize hayırlı uğurlu olsun” dediler.

ÖNEMLİ BİR YATIRIM
Hastanenin açılmasını uzun zamandır beklediklerini söyleyen bir çok kişi Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin Kırıkkale´deki hasta yükünü hafifleteceğini söylüyor. İlk gün heyecanı yaşayan personel de uzun zamandır hastanenin açılmasını beklediklerini belirttiler. Güzel bir ortamda çalışmanın keyfini de yaşayan personel, hastane yönetimine böylesi bir ortamı sağladıkları için teşekkür ettiler. Hastane yönetimi, Kırıkkale´ye önemli bir yatırımı kazandırmış olmanın gururunu yaşarken, bu yatırımın Kırıkkale´ye hayırlı olmasını dilediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x