Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nokta Mevkii’ndeki yeni binasında sağlık hizmetlerini sürdüren Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde Yrd. Doç. Dr. Zeynep Özcan Dağ göreve başladı.

 

HASTA KABUL ETMEYE BAŞLADI

Kırıkkale’de sağlık sektöründeki çalışmaları ile dikkat çeken ve ilgi merkezi olan Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi, Nokta Mevkiindeki yeni yerinde hekim kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde yeni bir hekimin göreve başladığı duyuruldu. Bu bölümde bayan hekim olarak Uzm. Dr. Zeynep Özcan Dağ’ın hafta başından itibaren göreve başlamış olduğu bildirildi ve hasta kabul ettiği kaydedildi.

 

HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

Daha önce birçok sağlık kuruluşunda görev yapan, son olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden kendi rızası ile ayrılan ve Yaşam Hastanesi’nde çalışmaya karar veren Dağ’ın Kırıkkale’de sıklıkla sorulan bayan hekim talebine Yaşam’da cevap vermesi bekleniyor. Başarılı bir kariyere ve sağlık tecrübesine sahip olan Dağ, Yaşam Hastanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti.

 

MUAYENE OLABİLECEKLER

Kadrosunu yeni hekimlerle güçlendiren Yaşam’da Uzm. Dr. Zeynep Özcan Dağ ile birlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde üç hekim görev yapıyor olacak. Bu bölümde özellikle bayan hekim tercihi olan hastaların Dağ’ı tercih etmesi bekleniyor. Kırıkkaleliler 212 50 00 numaralı hattan veya hastaneye gelip kayıt yaptırarak Uzm. Dr. Zeynep Özcan Dağ’a ulaşabilip muayene olabilecekler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x