Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam’a yeni çocuk doktoru

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir doktor daha katıldı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülşah Ağırtaş Yaşam Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başladı.

 

YENİ HEKİM GÖREVE BAŞLADI

Yaşam Hastanesi’nin hekim kadrosu her geçen gün daha da güçleniyor. Hastanenin hekim kadrosuna yeni bir doktor daha katıldı. Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Kliniğinde tek hekimle hasta kabul eden Yaşam Hastanesi, bundan sonra bu klinikte iki hekimle hasta kabul edecek. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülşah Ağırtaş Yaşam Hastanesi’nde hafta başından itibaren hasta kabul etmeye başladı.

 

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN

2007 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm. Dr. Gülşah Ağırtaş, 2012 yılında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlığını tamamladı. 2013-2017 yılları arasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde görev yapan Dr. Ağırtaş, buradan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’ne geçerek hasta kabul etmeye başladı. Yaşam Hatanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı içinde olduğunu belirten Ağırtaş, “Mesleki kariyerimize Yaşam Hastanesi’nde devam edeceğiz. Kırıkkale, Yaşam ve bizim için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

İKİ HEKİMLE ÇALIŞILACAK

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde tek hekimle hizmet veren Yaşam Hastanesi, Uzm Dr. Gülşah Ağırtaş’la birlikte bu klinikte iki hekimle hizmet verecek. Hastanenin bu kliniğine gelen hastalar iki hekimle birlikte daha kısa sürede tedavi hizmeti alacaklar. Hastane yönetimi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti ve önümüzdeki süreçte yeni hekimler ile Kırıkkale ve çevresine sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını vurguladı. Hastanenin bazı bölümlerine yeni hekim arayışlarının devam ettiği ve yakın zamanda bu önemli gelişmeyle ilgili de duyuruların olacağı bildirildi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x