Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşamayı Seviyorum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Yönetim Kurulu Toplantısı için Kırşehir’e gelen Niğde, Nevşehir, Kırıkkale ve Aksaray valilerinin, Yaşamayı Seviyorum Danışma Merkezi’nde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

VALİLER DANIŞMA MERKEZİ’Nİ İNCELEDİ
Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AHİKA Yönetim Kurulu toplantısının ardından Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kırıkkale Valisi İlker Haktankaçmaz ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kırşehir’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında hayata geçirilen Yaşamayı Seviyorum Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.

GENÇLERE DESTEK
Konuk valilere bilgi veren Kırşehir Valisi Şentürk,  uyuşturucu belasına bulaşmış gençlerin burada hem tıbbi hem de manevi yönden tedavi gördüklerini belirtti. İlgili kurumlara tahsis edilen odalarda gençlere destek sağlandığını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti: “Her odada gençlere çeşitli yönden destekler veriliyor. Merkezde tedavi gören gençlerimiz İŞKUR aracılığıyla meslek edinme kursları alıyorlar. Kursları tamamlayan gençlerimiz iş sahibi olacaklar”

İBADETLERİNİ EKSİKSİZ YERİNE GETİRİYORLAR
“Yarım kalan eğitimlerini burada verilen açık lise eğitimi ile tamamlama fırsatı buluyorlar. Spor salonunda spor yapıyor, bilgisayar odasında teknolojik dersler alıyorlar. Gençlerimiz burada çok yönlü bir tedavi ile sosyal hayata hazırlanmaktadırlar. Ayrıca, gençlerimiz burada ibadetlerini de eksiksiz yerine getiriyorlar” dedi.Merkezde yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyen Nevşehir, Niğde, Kırıkkale ve Aksaray valileri de Yaşamayı Seviyorum Danışma Merkezi’nin kendi illerine de örnek olacak nitelikte olduğunu ifade ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x