Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam’da Öncel farkı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

OP. DR. MEHMET ÖNCEL YAŞAM HASTANESİ’NDE GÖREVE BAŞLADI

 

Kırıkkale’nin tanınmış hekimlerinden, uzun yıllar boyunca kamu hastanelerinde hem hekimlik ve hem de yöneticilik yapan Genel Cerrah Op. Dr. Mehmet Öncel, bundan sonra Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde görev yapacak.

 

HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SSK Kırıkkale Hastanesi’nde yıllarca Hekimlik ve Başhekimlik görevini başarıyla sürdüren, ardından Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevinde bulunan, daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne geçen, buradan da emekli olup Özel Hilal Hastanesi’nde göreve başlayan Genel Cerrah Op. Dr. Mehmet Öncel, bundan sonra Yaşam Hastanesi’nde görevini sürdürecek. Hafta başından bu yana hastanede görev yapmaya başlayan Dr. Öncel, hasta kabulüne devam ediyor.

 

“KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN”

Yeni görevi ve hastane ile ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Mehmet Öncel, “Yaşam Hastanesi çok güzel bir binada, iyi imkan ve koşullara sahip bir ortamda hizmet vermeye başladı. Biz de bundan sonra burada sahip olduğumuz imkanları ve donanımları kullanarak hastalarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Gerek teşhis ve tedavi ve gerekse cerrahi alanda sadece Kırıkkale’ye değil, bölgeye de hizmet verecek kapasitemiz mevcut. Hastanemiz de yeni görevimiz de hayırlı olsun” dedi.

 

İMKANLAR GAYET GÜZEL

Başarılı bir kariyere sahip olan Op. Dr. Mehmet Öncel, daha ilk günlerden itibaren hasta yoğunluğu ile dikkat çekiyor. Kırıkkale’nin olduğu kadar çevrenin de tanınmış hekimlerinden olan Dr. Öncel, bu yoğunluğun üstesinden gelecek kapasite ve donanımlara sahip olduklarının altını çizdi. Öncel, cerrahi alanda yeterli imkanlara sahip ameliyathanelerin bulunduğunu, yoğun bakım ve yataklı tedavi servislerinin de gayet güzel olduğunu belirtti. Öncel, hastanenin giriş katında Genel Cerrahi Polikliniğinde görevini sürdürüyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x